Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney ve Kara Sevda’nın yönetmeninden yeni dizi geliyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Star TV yeni sezonda birbiri ardına dizi bombası patlatmak için yoğun bir egzersiz başlattı. OGM Pictures ile yapılan özel uzlaşma ile birlikte yapımcı göre Star TV’ye kayda değer projelerin hazırlandığına karşın olarak bilgiler bir süredir basında yer alıyordu.

Kral Kaybederse dizisi bu noktada en uyarı çeken projelerden birisi olarak ortaya çıktı ve başrol için de Kıvanç Tatlıtuğ’un adı geçiyor. Yeniden bir OGM Pictures hikayesi olan Yalı Çapkını dizisi de tekrar Star TV için hazırlandı ve çekimlere de başlandı.

OGM kadar Star TV için hazırlanan projelerden birisinin de Lavanta Konağı ismi ile anıldığı basına yansıdı. Dizinin yönetmenliğini ise Hilal Saral yapacak. Sanatkâr yönetmen bugüne kadar yer aldığı projelerle fazla etkili bir kariyer ortaya koydu. 1998 yılından bu yana dizilerde yönetmenlik yapmakta olan Hilal Saral’ın yer aldığı projelerin ne dek etkili olduğunu geçmişte gördük.

Aynalı Tahir dizisi ile yönetmenliğe başlamasının peşinde Elveda Derken dizisinde iyi bir çıkış yapan Hilal Saral, belli başlı büyük şöhreti ise Aşk-ı Memnu dizisinin yönetmeni olarak yaşadı.

Dünyanın çoğu ülkesine yayılan, Türkiye’de her sene her tarafta bölümleri bile haberlere konu olan ve sosyal medyayı sallayan Aşk-ı Memnu’nun bu dek başarılı olmasında yönetmen Hilal Saral’ın payı da büyüktü.

Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney ve Kara Sevda'nın yönetmeninden yeni dizi geliyor! 1

Daha daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle yeniden dünya çapında başarılı bir işe imzasını atan Hilal Saral, ayrıca unutulmaz dizi Kuzey Güney’in de yönetmenliğini yaptı.

Kurt Seyit ve Şura’nın ardındaki tekrar dünyaya yayılan Kara Sevda dizisinin yönetmeni de yeniden Hilal Saral olmuştu.

Şahin Tepesi ve Zemheri isimli dizilerin kısa sürmesinin şanssızlığını da yaşayan Hilal Saral, yeni sezon için Star TV’nin merakla beklenen yeni dizisinin yönetmeni oldu.

Şimdilik ismi Lavanta Konağı olarak açıklama edilen yeni Star TV dizisi için ön hazırlıklar devam ediyor.

Hilal Saral ismi ise şimdiden yeni dizinin konuşulması için yeterli bir ad olarak gözüküyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ask-i-memnu-kuzey-guney-ve-kara-sevdanin-yonetmeninden-yeni-dizi-geliyor/1332137