Hürriyet Gazetesinden Mehmet Üstündağ’ın gözünden kaçmayan detayı bugün kaleme aldı. Bir vakit önce birlikte oldukları yönünde haberler çıkan Birce Akalay ve Sadettin Saran, bu haberleri, “Bir doğum günü yemeğini alıp, baş başa bir yemek haline getirmişler, asılsız haber” diyerek yalanlamışlardı. Ama derhal ikisinin yaptığı sosyal ağ paylaşımları her yerde kafaların karışmasına neden oldu!


Hafta sonu tatili için Kaz Dağları’na dışarı giden Birce Akalay, yakın arkadaşı Dilara Karabay’la fotoğrafını paylaşarak altına “Love” yazdı. Karabay’ın, sosyetenin ve meşhur oyuncuların sık sık gidilen yer noktası olan bir oteli var Kaz Dağları’nda.

Ne tesadüf oysa Sadettin Saran da benzer saatlerde, Simurg Inn adlı bu otelden Dilara Karabay’la bir fotoğrafını paylaştı. İki ünlü ismin benzer hafta sonu benzer otelde konaklaması bir tesadüf de olabilir tabii. Bilindiği gibi Sadettin Saran’ın buraya fazla yakın bir yerde bir çiftlik evi var. Ola Ki sadece yemeğe geldi. Lakin belli ki Dilara Karabay, her ikisinin de iki taraflı arkadaşı!

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/ask-tesadufleri-sever.html