Atakan Arslan, "Dün Nagihan'ı yaptığı konuşmadan Semih'le işbirliği yaptıklarını yakaladım. 'Sen böyle bir algı yaratmaya çalışıyorsun' dedi. Algı, Nagihan'ın kullanabileceği bir kelime değil. Nagihan'ın düşünebileceği bir kelime değil. Bu aklı, kesinlike ve kesinlikle Semih'ten aldığını düşünüyorum. Kibir zaten şeytan işi. 'Ben, ben, ben' demeyeceksin. Nagihan oyuna çıkarken '5'te 5 yapacağım' diyor. Oyuna çıkıyoruz, Allah izin verirse kazanıyoruz. Nagihan'da bu kibri görüyorum" şeklinde konuştu.

"BUNLAR GERÇEKLER"

Atakan'ın hedef tahtasına koyduğu Semih Öztürk, "Yunus Günçe, şahsi olarak beninle ilgili konuşmuyor. Burada bir hafta daha kalabilmek için herkes hakkında konuşuyor. Yunus ve Atakan ile takımsal bazlı şeyler konuşurum. Çok fazla hayata dair paylaşım yapmıyorum. Nagihan ise benim arkadaşımdır. Yunus bir sayı aldığı zaman 'Görevimi yaptım diyor. Atakan ve Nagihan'dan 4'er sayı gelmek zorunda mı? Nagihan'a burada kimsenin konuşmaya hakkı yok. benim de hakkım yok. Ünlüler takımına gelmiş kimsenin Nagihan hakkında konuşmaya hakkı yok. Çünkü tek başına bu takımın dinamosu oldu. Bunlar gerçekler" dedi. 

Takım arkadaşı Yunus'la sert bir tartışma yaşayan Nagihan Karadere ise "Yunus'un kötü niyetli olduğunu düşünüyorum. Zaten her şey ortada" ifadelerini kullandı.