MedyaRadar'ın haberine göre internetteki şiir sitelerinde “Öğrendim ki” ismiyle yayımlanan satırlara Ataol Behramoğlu’nun imzası atıldı. Sosyal medyada imzasıyla paylaşılan satıları gören Şair Behramoğlu, “Benim böyle bir lafım yok” diye karşılık verdi. Sosyal medya kullanıcısından ise Şair Behramoğlu’nu afallatan şu cevap geldi: “Hayır var araştırmanızı öneririm.”

İşte o iletiler:

“LÜTFEN BU ABSÜRTLÜK TEKERRÜR EDİP DURMASIN”


Ataol Behramoğlu sosyal medyada “Benim Öğrendim ki ismiyle alt alta dizilen laflarla bir alakam yok. Lütfen bu absürtlük tekerrür edip durmasın. Anne dolaştığın bağ diye başlayan bir başka absürtlük var. Onunla da alakam yok” açıklamasını yaptı.

İşte o ileti:

Daha sonra sosyal medyada imzası kullananları inceleyen Şair, bu kere kendisine ait olmayan ancak imzasıyla kullanılan değişik lafların olduğunu da fark etti.

“Hani iki çay söylemiştik Biri soğuk.. Hesap gelince de ‘Haketmeyene bahşiş vermek domuza gerdan takmak gibidir’ demiştin ya Son bahardı... Ataol Behramoğlu” paylaşımını yapan bir sosyal medya kullanıcısını Şair Behramoğlu, “Allah Allah! Ne zaman etmişim bu sözleri! Dostlar, yapmayın” diye cevapladı.

İşte o iletiler:

“Düşünüyorum da biz; gelişerek çocukluk etmişiz... Ataol Behramoğlu...” paylaşımına da Ataol Behramoğlu “Bu laf bana ait değil” diyerek cevap verdi.

Ataol Behramoğlu “Biz geceyi hoşlanıyoruz diye kimse kendini yıldız sanmasın. Ataol Behramoğlu” paylaşımını da “Bu laf bana ait değil” diyerek reddetti.

Kaynak: www.sacitaslan.com