MedyaRadar'ın haberine göre Atv'nin fenomen dizilerinden "Beni Vazgeçme"da Corona virüs şoku yaşanıyor.

Dizi setinde kamera asistanı olarak misyon yapan Mert Dizemen, Corona virüsten yaşamını kaybetti. 

Oyuncular Sendikası'nın duyurduğu vefat haberi yalnızca dizi çalışanlarını değil sektörde de derin yeis yarattı. 

Öyküsünü Nebahat Küçükazay’ın kaleme aldığı, Focus Film imzalı filmde koronavirüs şoku yaşanıyor. Ayşegül Işıkay'ın rejisörlüğünü üstlendiği dram cinsinde dizide misyon yapan karema asistanı Mert Dizemen koronavirüsten yaşamını kaybetti. 

Oyuncular Sendikası genç kamera asistanı Mert Dizemen'in ölüm haberini duyurdu. Yapılan ilanda "Beni Vazgeçme dizimizde Kamera asistanı olarak çalışan Mert Dizemen ne yazık ki ölüm etmiştir.. Genç yaştaki bu kayıp hepimizi derinden üzmüştür." denildi. 

Mert Dizemen'in 30 Ekim’de test yaptırdığı ve Covid testinin pozitif olduğunun tanımlandığı bildirildi. Genç asistanın karantinaya girdiği belirtilirken yaşanan büyümeler şöyle aktarıldı:

"Düne kadar 6 .11. 2020 süreci çok hafif atlattığını dostlarıyla paylaşmış gidişatının iyi olduğunu dile getirmiştir. Dün Mersin’deki annesiyle görüştüğünde göğsünde sızı, kolunda anlaşma olduğunu söylemiş ancak rastgele bir tıp kuruluşuna müracaat etmemiş, gece uykusunda da bu elim vaka reelleşmiştir. Adli merciler vefatı kuşkulu bulmuş ve lüzumlu adli süreci başlatmışlardır. Mert dostumuz yalnızca Beni Vazgeçme setimizde çalışmış olup Acemi Anneler dizisinde hiç bir biçimde misyon almamıştır. Sigortalı personel listesinde de Mert’in Beni Vazgeçme dizimizi hakikatleştirdiğimiz Dizi Üretim ltd Şti nde çalıştığı görülmektedir. Hepimizin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin."

Kaynak: www.sacitaslan.com