atv’nin hesapları tutmadı, Hakime Hanım dizisinde hesaplar şaştı!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Vahide Perçin’in baştan televizyon ekranına döneceği Hakime Hanım dizisi ilgiyle bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmasından 1,5 yıl sonradan her tarafta sete meydana çıkan ünlü oyuncu, bir hukuk dizisinin kahramanı olarak izleyici karşısına çıkacak.

Türkiye’de Hak dizisinin elde ettiği büyük çıkış ile birlikte hukuk dizileri çoğalırken, atv’nin Başat dizisinden istediğini alamaması ise yeni hukuk dizileri konusunda izleyicinin fazla seçici davranacağı gerçeğini ortaya koyuyor.

İşte bu noktada da Hakime Hanım dizisinin beklentilerin ötesine geçen, çok başarılı bir hikaye ve oyuncu kadrosu ile izleyicileri cezbetmesi koşul. Ayrıca televizyon kanallarının rekabeti arttı hem de dijital platformların daha çok izleyiciyi kendisine çektiği bir ortamda dizi tutturmak hiç de kolay değil.

Hakime Hanım dizisi için de ekibin sete çıktığı ve ilk sahnelerin çekildiği oysa beğenilmediği daha evvelden ortaya çıkmıştı. Dizi için yönetmen Murat Saraçoğlu ile uzlaşma sağlandı ve yeniden tüm sahneler bitmiş çekilecek.

atv'nin hesapları tutmadı, Hakime Hanım dizisinde hesaplar şaştı! 1

Feyza Sevil Güngör, Kaan Yıldırım ve Yusuf Çim gibi manâlı isimlerin de kadrosunda yer alması bakımından Hakime Bayan dikkat çeken bir proje ve atv’nin yeniden Egemen dizisindeki gibi bir başarısızlığa tahammülü yok.

Hakime Hanım dizisi için yapılan ilk çekimlerin çöpe atılması ve yeni yönetmen Murat Saraçoğlu’nun da elindeki film projesini bitirdikten daha sonra sete çıkabilecek olması planların da bozulmasına niçin oldu.

Dizide bir takım oyuncuların ayrılması da gündeme geldi. Cem Davran’ın takım ile devam etmeme ihtimali belirdi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/atvnin-hesaplari-tutmadi-hakime-hanim-dizisinde-hesaplar-sasti/1328576