atv’nin yeni sezon tanıtım filminde, Gül Masalı ile ilgili kararı da ortaya çıktı

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – atv ekranlarında yaz döneminde başlayan dram hikayesiyle dikkatleri çeken Gül Masalı dizisi, belli bir izleyici kitlesine ulaşsa da iyice beklenen reytingleri alamadı. Isparta’nın güzelliği eşliğinde ekranlara getirilen ve başrollerinde Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir’in yer aldıkları dizinin, yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak konusuydu.

Dizinin hikayesi sevilirken, reytingleri de yaz döneminde gitmesini sağlıyordu. Ama sezonda aynı reytinglerle devam etmesi kuvvet görünüyordu. bu nedenle diziyi takip eden vefalı izleyiciler, yeni sezonda projenin akıbetini merak etmekteydi. Pazar akşamları yayınlanan Gül Masalı dizisinin karşısına sezonda Teşkilat, Hak gibi iki fazla başarılı yapımın gelecek olması da ayrı bir endişe konusu oluşturdu!

Son bölümlerdeki düşük reytingleriyle yeni sezonda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olan diziyle ilgili kanalın kararı ise, yakın zamanda ortaya çıktı. Final yapar mı, yapmaz mı soruları aşağı Gül Masalı dizisinin oyuncuları, atv’nin yeni sezon tanıtım filminde bir araya geldiler…

Eylül sezonu başlarken ortaya çıkan bu gelişme, başından beri Gül Masalı’nı izleyenler için ayrıca hoş bir sürpriz keza de şaşılacak bir gelişme oldu. Eylül sezonuna tanıtımla birlikte devam kararı alındığı ortaya meydana çıkan Gül Masalı dizisinin karşısına bir diğer üretim daha çıktı giderken! Tekrar bir yaz dizisi olarak başlayan Tozluyaka da Gül Masalı ile birlikte Pazar akşamları yayınlanacak.

atv'nin yeni sezon tanıtım filminde, Gül Masalı ile ilgili kararı da ortaya çıktı 1

atv’nin Gül Masalı ile ilgili ‘devam’ kararı sevindirdi. İzleyicisi şimdilik hayli mutlu. Tanıtımda oyuncuların da son derece enerjik, ahenkli ve mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı. Yeni sezonda yenilenen ve daha güçlü hikayesi ile tempoyu arttırması beklenen dizinin işi biraz baskı.

Ama gerçi alternatif bir üretim olarak Pazar akşamları diğer bir izleyici grubunu çekmesi de mümkün. Kanal da diziye olan umudunu kaybetmemiş olacak ancak devam kararı almış. Tanıtım çekimleri için bir araya gelen oyuncuların ışıltılı halleri de epeyce uyarı çekiciydi.

Sezona başlarken büyük coşku yaşadıkları görülen Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca’nın diziye ayrı bir renk katan Keremcem de tanıtım çekimindeydi. Hem Zehra Yılmaz, Sarp Can Köroğlu da atv’nin yeni sezon tanıtım çekimlerinde yer alan Gül Masalı oyuncuları arasındaydı.

atv'nin yeni sezon tanıtım filminde, Gül Masalı ile ilgili kararı da ortaya çıktı 2

Zehra Yılmaz, “Tanıtım çekimlerinin olacağını öğrendik, konsepti öğrendik. Hemen stlistim ile iletişime geçtim, o da bana harika elbiseler ve takılar giydim” diyerek nasıl hazırlandığını aktarırken Keremcem de “Herkeste yeni sezon için müthiş bir enerji ve coşku vardı. Çok profesyonel bir tanıtım filmi çekildi. atv’ye ve izleyicisine yeni sezon bahtı açık olsun” diye konuştu.

Isparta’da çekimde olan bütün ekibin, atv’nin tanıtım çekimleri için İstanbul’daki stüdyosunda bir araya gelmiş olması, cümbür cemaat için heyecan veren anlardı.

atv'nin yeni sezon tanıtım filminde, Gül Masalı ile ilgili kararı da ortaya çıktı 3

Gülper Özdemir de kış sezonunda dizinin devamı yönünde bahşedilen karardan mutlu olarak “Umarım güzel bir şekilde devam eder” açıklamasını yaptı.

Dizinin reytingleri düşük de olsa oyuncular morallerini bozmuyor! Erdem Kaynarca da dizinin çekimlerinde keyif alarak çalıştıklarını belirterek devam edecekleri mesajını verdi.

atv'nin yeni sezon tanıtım filminde, Gül Masalı ile ilgili kararı da ortaya çıktı 4

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/atvnin-yeni-sezon-tanitim-filminde-gul-masali-ile-ilgili-karari-da-ortaya-cikti/1335522