Yılbaşında sokağa çıkma yasağı, 31 Aralık Perşembe günü saat 21.00'den 4 Ocak Pazartesi saat 05.00'e dek sürekli uygulanacakken yasağa kulak asmayanlar ev partileri ve mangal partilerine devam ediyor.

Avrupa Holding'in patronu Ramazan Burak Telli'nin, İçişleri Bakanlığı'nın yasak uyarılarına rağmen kalabalık dost grubu ile mangal partisi düzenlemesi tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yılbaşında parti yapan her yere emniyet güçleri tarafından işlem yapılacaktır" açıklaması sonrası yılbaşı ertesinde hükümete yakın olduğu tanıdık Ramazan Burak Telli'nin uyarıları hiçe sayarak arkadaş gurubu ile mangal partisi yapması 'Yok bundan böyle!' dedirtti.

Maske ve mesafenin hiçe sayıldığı mangal partisine Telli'nin yakın arkadaşları katıldı.

sosyal medya hesaplarından "Uzaklarda bir yerlerde" etiketiyle tasasız bir şekilde mangal partisinin fotoğraflarını paylaşan Ramazan Burak Telli ve partiye katılanlar hakkında hukuki sürecin başlaması bekleniyor.

SPK RAMAZAN BURAK TELLİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz yılarda; Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Avrupa Yatırım Holding (AVHOL) hakkında yürütülen araştırmalar sonucunda Ramazan Burak Telli hakkında suç duyurusunda bulunma kararı almıştı.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, Avrupa Yatırım’ın finansal tablo ve raporlarının gerçeği yansıtmayan şekilde düzenlenmediğinin belirlenmesi üstüne, Ramazan Burak Telli hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Ramazan Burak Telli'nin adı borsa dünyasında bir fazla manipülatif hakaretlerde geçmişti...

öte taraftan Ramazan Burak Telli, kendisi hakkında borsa haberi yapan internet sitesi sahiplerini 'Savcıların isimlerini kullanarak' tehdit etmesi ile de biliniyor.

Kaynak: www.sacitaslan.com