Sabahleyin Gazetesi'nden Mustafa Akbaba'nın haberine tarafından Vorarlberg Eyaleti'nde yaşanan durum, ırkçı Avusturyalı'nın korkutma ettiği ailenin psikolojisini bozdu. 31 yaşındaki ırkçı, aileyi üç haftadır, "Kirli Türkler, ben Hitler'in oğluyum, hepinizi öldüreceğim. Binada kalan Türk çocuklarına tecavüz edeceğim ya da kaçırıp satacağım" tehditleriyle dehşet saçıyor ve bölgedeki Türklerin huzurunu kaçırıyor.

KÖPEKLE BAŞLADI

Karabulut ailesine ve bina sakinlerine adeta cehennemi yaşatan ırkçı, diğer komşulara da sataşıyor. Umut Karabulut 9 ay önce binaya sataşan ırkçının bir köpek elde etmek istemesi üzerine olayların başladığını belirterek, "Biz hayvan düşmanı değiliz. Ama köpek bize saldırabilir endişesiyle evde köpek bakımına onay vermedik. İzin vermeyince saldırılar başladı. Bize dönük hakaret ve tehditleri tekrar tekrar polise bildirdik" dedi.

ÖLÜM TEHDİDİ

Karabulut, "Adamı alıp götürdüler, sorgulayıp her tarafta özgür bıraktılar. Kapılarımızı tekmeleyip kapı deliğinden baktığımızda, 'Silahımı almaya gidiyorum, hepinizi öldüreceğim' dedi. Son üç günde posta kutumuza iki kere korkutma mektubu bıraktı. Üstünde gamalı haç yer alan mektuplarda ailemizi değil edeceğini, hepimizi öldüreceği yazıyor. Büyüyen ölüm tehditleri üzerine tekrar polis çağırdık" diye konuştu.

BİZDEN ÖNCE EVE GELDİ

Polisin sorguya götürdüğü faşistin tehdit ve hakaretlerine karakolda bile devam ettiğini anlatan Karabulut, "Daha bizim sorgumuz bitmeden adamı özgür bırakmışlar. Polis, adamın davranışının tehdit olmadığını iddia ediyor. Korkudan gündüz bile kapıları kilitliyoruz. Annemin psikolojisi bozuldu, kadıncağız bize bir şey olacak diye tedirgin ve her gün ağlıyor" dedi ve takviye beklediklerini anlattı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/avusturyada-yasayan-karabulut-ailesi-korku-icinde-haberi-532118