Aybüke Albere, müzakerede kendisiyle alakalı: "Duyarlı biriyim. Bariz çizgilerim yok. Bir saz gibi olmaya çalışıyorum. Elastik, rüzgara göre hareket eden. İçtenlikten, pak irtibattan yanayım. Alengirli lafları beğenmiyorum. Sahnede daha dişi ve alfa gözüküyorum. İnsanlar bununla karşılaşınca 'Bu kız benim üzerimde çok baskı kurar.' diye düşünüyor olabilir. Ama reelinde dünyanın en tatlı insanlarından biriyim." açıklamalarında bulundu. 

Aybüke'den yeni şarkı müjdesi: ''Usum Kalır''

Müzakerede müzikal yolculuğundaki büyümelerden de laf eden zaferli sanatçı, Türkiye'yi şehir şehir dolaşıp konser vermek istediğini anlattı. Laflarının devamında yeni bir projenin müjdesini veren genç yıldız, şunları belirtti: "Kasım sonu gibi laf ve müziğe bana ait olan 'Usum Kalır' isimli balad bir parça çıkarıyorum. Tertip Etme yeniden Çağrı Telkıvıran'a ait." 

Kadına şiddet konuşulur hale geldi!

Kadına müteveccih şiddet mevzusunda da duygularını paylaşan Aybüke Albere, gelinen noktayı şu biçimde değerlendirdi: "Kadın meseleleri konuşulur hale geldi. Böyle devam ederse üstesinden gelecekmişiz gibi görünüyor. Bir farkındalık var. İnsanlar tek olmadıklarını, kendileri gibi şiddete uğrayanların olduğunun farkına vardı. Bu çok büyük bir adım. Dolayısıyla korkmayacağız."

Kaynak: www.sacitaslan.com