Ayça Ayşin Turan’ı film projesini doğruladı! Ancak partneriyle ilgili “sürpriz olacak” dedi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı- Türk dizi dünyasının en sevilen bayan oyuncularından biri olan Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı dizisinin sona ermesinden bu yanlamasına setlerden uzaktan. Hayranları güzel oyuncuyu yeni bir dizide görmeyi beklerken Ayça Ayşin Turan, sinema filmi müjdesi verdi.

Arka arkaya rol aldığı Meryem, Zemheri ve Arıza dizileriyle kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen Ayça Ayşin Turan, geçen yaz Star TV’de ekrana gelen Ada Masalı dizisiyle kariyerinde büyük bir adım atmıştı. Rol arkadaşı Yüksek Dağ Navruz’la da yeni bir aşka yelken açmıştı.

Ada Masalı yalnızca Türkiye’de değil yurt açık havada da büyük ilgi gördü. Geçen yaza damgasını vuran dizilerden biri olan Ada Masalı, 25 bölüm yayınlandıktan sonra Aralık 2021’de final yaptı. Dizide canlandırdığı Haziran karakteriyle herkesin kalbinde yer eden Ayça Ayşin Turan, dizinin sona ermesinden sonradan bir daha başka projede yer almadı.

Ayça Ayşin Turan’ı film projesini doğruladı! Ancak partneriyle ilgili “sürpriz olacak” dedi! 124

Ayça Ayşin Turan’ın ismi iki ay önce Disney Plus için çekilecek O Gelin Benim isimli filmle anıldı. Habere göre filmde Turan’ın partneri Serkan Çayoğlu olacaktı. Oysa bir zaman daha sonra projenin iptal edildiği öğrenildi.

Güzel oyuncunun kısa vakit önce de Murat Boz’la bir filmde başrolü paylaşacağı iddia edilmişti. Dün akşam Hürriyet gazetesinin düzenlediği etkinliğe katılan Ayça Ayşin Turan bu iddiayı doğruladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Turan, “ “İyiyiz, bir film hazırlığımız var. Ayrıntı veremiyoruz. Bakalım inşallah küçük bir sürprizimiz olacak. Partner sürpriz eksik kaldı öğrenirsiniz zaten” dedi.

Dolayısıyla Ayça Ayşin Turan yeni film projesini doğrularken başrolü Murat Boz’la paylaşacağı iddiasıyla ilgili bir yorumlama yapmadı. Kısa vakit önce ortaya atılan bir iddiada, Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz’un, dijital bir platformda yayınlanacak olan filmde başrolleri paylaşacağı öne sürülmüştü. Acilen herkes hoş oyuncunun yeni filminde partnerinin kim olacağını merak ediyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ayca-aysin-turani-film-projesini-dogruladi-ancak-partneriyle-ilgili-surpriz-olacak-dedi/1327574