Ayça Ayşin Turan sevgilisi Alp Navruz’a öyle bir baktı ki sosyal medya adeta ateş aldı!

Televizyogazetesi.com/Ayrıntı – Onların aşkı, geçtiğimiz yaz beraber başrolde yer aldıkları Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisinin setinde başladı.

Rol arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Yüksek Dağ Navruz ve Ayça Ayşin Turan çifti, dizinin sona ermesinden sonra aşklarını batmış dizgin yaşamaya devam ediyor.

Hayranlarının birbirine fazla yakıştırdığı çift ara sıra sosyal medyada birlikte resim da paylaşıyorlar. Oyuncu çiftin son paylaşımı hayranlarını mest etti.

Birlikte bir davete katılan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin siyah beyaz fotoğrafında bilhassa Ayça Ayşin Turan’ın sevgilisine bakışları dikkatlerden kaçmadı.

Sevgilisine aşk dolu gözlerle bakan Ayça Ayşin Turan’ın instagram paylaşımı takipçilerinden de yoğun alaka gördü.

Ayça Ayşin Turan sevgilisi Alp Navruz’a öyle bir baktı ki sosyal medya adeta ateş aldı! 3

Gelen proje tekliflerini değerlendirdiklerini söyleyen Alp Navruz, her yerde birlikte oynamaları için teklifler aldıklarını da belirtti. Ünlü oyuncu, öncelikli olarak farklı proje tekliflerini değerlendirdiklerini de sözlerine ekledi.

Ayça Ayşin Turan daha önce verdiği bir röportajda; Yüksek Dağ Navruz ile fazla güzel bir enerji yakaladıklarını belirtmiş ve “Birlikte oynamamız için bir proje teklifi gelirse can atarak oynarız. Ben Yüksek Dağ ile çalışmayı fazla seviyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Ayça Ayşin Turan sevgilisi Alp Navruz’a öyle bir baktı ki sosyal medya adeta ateş aldı! 4

Büyük bir hayran kitlesi yer alan çift sosyal medyada ilgiyle takip ediliyor. Şu sıralar ikisi de bir projede yer almayan ünlü çiftin yeni projeleri de hayranları göre heyecanla bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ayca-aysin-turan-sevgilisi-alp-navruza-oyle-bir-bakti-ki-sosyal-medya-adeta-ates-aldi/1327656