Milliyet Gazetesi'nden Çiğdem Yılmaz'ın haberine göre annesini yıkıntılar arasında yitiren ufak Ayda, rehabilitasyon gördüğü Ege Üniversitesi Sağlık Kurumu Çocuk Sağlık Kurumu’nden babasının kucağında çıktı. Yalınayak bir biçimde babasının arabasına kucağında taşıdığı Ayda’nın o anlarını gösteren resimler sosyal medyada büyük tepki çekti.

YORUMLARA TEPKİ

Baba ve kızının resmini bir hayli birey, “Ambulansa bindirirken birbirini ezenler”, “Çok ağladım diyenler”, reklamcı köfteciler nerede” anekdotuyla paylaştı. Milliyet’e konuşan baba Uğur Gezgin ise taburcu edilme anını gösteren o resimlere yapılan bazı yorumlara tepki gösterdi:

“Vazgeçin acımızı yaşayalım. O sağlık kurumuna girdiğimde de tektim, kızım taburcu olup çıktığımda da. O gün o sağlık kurumuna girdiğimde yanımda olan arkadaşlarım taburcu olduğunda  da yanımdaydı. Kapının önünde bizi bekliyorlardı. Sağlık Kurumundan çıkıp otomobile yürüdüğümüz mesafede kısa bir mesafeydi. Evet Ayda’nın ayaklarında çorap yoktu. Ayakları yara içindeyken çorap giydiremezdim. Kızım 5 gün enkaz altında kaldı. Günlerce banyo yapmadı. Konuta getirip banyosunu yaptırdım, ayaklarını kremledim. Kızıma ilk kere bakmıyorum, bu çocuğu ben geliştirdim.”

Kaynak: www.sacitaslan.com