Aylar önce gündeme gelen Kanal D dizisi İntibah’ta son durum ne?

.com/Ayrıntısıyla Uğraşma – Kanal D’nin aylar önce çekeceği duyurulan İntibah dizisi bütün anlamıyla bir yılan hikayesine döndü. Çekimlerine bir türlü başlanamayan diziyle ilgili bir sürü iddia ortaya atıldı oysa çoğu reel çıkmadı. Dizinin son durumuyla ilgili yeni bir data geldi.

Kanal D’nin uzun süredir heyecanla beklenen yeni dizisi İntibah’ın birincil duyurusunun üzerinden çok vakit geçmesine karşın hala bir gelişme olmadı. Namık Kemal’in 1876 yılında yayınladığı İntibah isimli romanından uyarlanacak olan benzer adlı dizinin ilk duyurusu aylar önce yapılmıştı. Dizide rol alacak isimler konusunda da bir takım söylentiler yayılmıştı ancak hiçbiri doğru çıkmamıştı.

İntibah’la ilgili gelen yeni bilgiye takriben dizinin çekimi ertelendi. Durdurma kararının sebebi ise bilinmiyor. Dolayısıyla diziyi merak edenlerin de hevesi kursağında kaldı. İntibah’ın çekimlerinin ne dek ertelendiği konusunda da yorumlama yapılmadı.

Aylar önce gündeme gelen Kanal D dizisi İntibah’ta son durum ne? 1

Daha önce ortaya atılan bir iddiaya göre İntibah dizisinde başrolleri Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı canlandıracaktı. Ama bu iddiayla ilgili resmi bir tanımlama hiçbir süre yapılmadı. Buna karşın bu ikiliyi ekranda birlikte izleme olasılığı izleyiciyi bir hayli heyecanlandırmıştı.

Aylar önce yapılan açıklamada İntibah dizisi için hazırlıkların sürdüğü, oyuncu arayışlarının devam ettiği belirtilmişti. Fakat bir daha diziyle ilgili net bir yorumlama gelmemişti. Daha önce Elveda Derken, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Kara Sevda gibi önemli yapımlara imza atan Hilal Saral’ın yöneteceği dizi büyük bir merak yaratmıştı.

İntibah’ın hikayesi özetle şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında akıllı, gayretli ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine fazla siklet vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını fazla sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonradan Ali’nin hayatında büyük şartların değişmesi olur. Ali, gerçekten bir fahişe olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam edinmek için ant eder.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/aylar-once-gundeme-gelen-kanal-d-dizisi-intibahta-son-durum-ne/1331918