Habertürk'ten Iftihar Aydın'ın haberine tarafından şarkıcı Aynur Aydınlatılmış, geçtiğimiz gün Etiler'deki bir alımlılık merkezine girerken objektiflere takıldı. Kontrolü olduğunu açıklayan Aydın, konu estetikten açılınca, “Bana kalsa her yerime estetik yaptırırım ama fazla korkuyorum. Yahut estetiğe bayılıyorum” dedi. 

Aynur Aydın, bir süredir babasıyla beraber yaşadığını açıklama etti. Babasına tatlı sitemde bulunan şarkıcı, "Babam çok konuşuyor. Aralıksız dır dır... Söylenmeyi çok seviyor huyumu ondan almışım seslenmek." ifadelerini kullandı.

Pandemiden dolayı depresyonda olduğunu da ifade eden Aynur Aydın, "Şu olaylar kendini gösterdiği günden beri yaşam bana yararsız gelmeye başladı artık. Hiçbir şeyden keyif alamıyorum." biçiminde konuştu.

Aşk hayatı sorulması üstüne kalbinin abes olduğunu da açıklayan Aydın, "Çok şey istiyorum galiba anlamadım bir türlü aradığım aşkı bulamıyorum. Gerçekte eski sevgililerimi görseniz inanamazsınız. Eski sevgililerim defalarca beni aldatmıştır. Ben de aldatılmayı seviyorum. Böyle dışarı giden bir döngümüz var." diyerek şaşırttı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/aynur-aydin-hayat-bana-anlamsiz-geliyor-haberi-532571