Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre İstanbul Sultangazi'de geçen sene 18 Temmuz'da ortadan kaybolan, 11 ay sonra cesedine erişilen konutlu, 4 çocuk annesi kuzeni Ayşe Altuntaş'ı ormanlık alanda ilişkiye girdikten sonra öldüren kuzeni Mehmet Taşdelen hakkındaki savcılık iddianamesi bitirildi.

5 çocuk babası Mehmet Taşdelen, atv'deki "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılmış, "Canımdan çok beğeniyorum, ona hasar vermem" demişti.

Kuzeniyle 3 seneye yakın bir vakit süresince cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıkan Mehmet Taşdelen ifadesinde, cinayetin ardından çorba içmeye gittiğini söyledi. Taşdelen, hadise günü Altuntaş'ın kendisine "Eşini vazgeç beni al" önerisinde bulunması üzerine aralarında münazara yaşandığını kaydoldu.

Taşdelen, "5 tane benim, 4 tane de senin çocuğun var, bu iş olmaz dedim. Laflarıma sinirlenen Ayşe bir anda yanımızdaki silahı alarak 'O zaman burada intihar edeceğiz' dedi. Ben de Ayşe'nin elinden silahı almaya çalıştım ancak bu sırada silah ateşlendi ve Ayşe göğsünden yaralandı" dedi.

'PLANLAYARAK ÖLDÜRME'

Cumhuriyet Savcısı tarafından araştırılan fezleke sonunda Mehmet Taşdelen'in üzerine atılı kabahati tek başına işlediği kanısına verılarak hakkında "Planlayarak Öldürme" kabahati kapsamında ağırlaştırılmış müebbet mapus istemiyle iddia belgesi tertip etti.

Kaynak: www.sacitaslan.com