Aziz ve Baba dizilerinden sonra Show TV yeni sezon öncesi büyük karar aldı!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Show TV ekranında geçen sezon başarılı olan Aziz ve Baba dizilerinin ikinci sezonları ilgiyle bekleniyor. Murat Şimşek’ın başrolündeki Aziz dizisi yeni senaristi ve yeni bir öykü düzeni ile izleyici karşısına çıkacak. Baba dizisi ise birincil sezonda beklendiği değin iyi çıkış yapamamıştı. Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisini bir araya getiren Baba dizisinin de yeni dönemde büyük bir çıkış yapması bekleniyor.

Gani Müjde imzasını içeren Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi de tuttu ve yaz dönemi olmasına rağmen ortalamanın üstünde reytingler elde etmeye başladı. Ertan Saban, Ihtilal Özkan ve Özge Özberk’in başrolünde yer aldığı dizinin etkili hikayesi ile kış döneminde de devam etme potansiyeli gözüküyor.

Aziz ve Baba dizilerinden sonra Show TV yeni sezon öncesi büyük karar aldı! 1

Show TV, şimdiden yeni sezon öncesi 3 dizisi ile milyonlarca izleyiciyi ekrana çekme şansını elinde bulunduruyor. Fakat yeni projeler de büyük dikkat çekecek. Aile, Kızılcık Şerbeti ve Yeni İstanbul isimli 3 yeni proje için de anlaşma sağlayan Show TV yönetimi, yeni dönemde dizilerden büyük reytingler bekliyor.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı ve Aile isimli Ay Üretim’ın yeni dizi projesi keza hikayesi keza de kadrosuyla çok alaka çekecek bir yapıma benziyor.

Gold Film ise Show TV için Kızılcık Şerbeti isimli yeni diziyi hazırlıyor. Bir süredir gündemde olan yeni doktor dizisi O3 Medya göre hazırlanıyor ve Yeni İstanbul adıyla gündem oldu. New Amsterdam isimli tanıdık olmayan dizinin yerli uyarlaması olan Yeni İstanbul’un Mucize Doktor’un yarattığı etkiyi yaratma ihtimali de bulunuyor.

Show TV’nin yeni sezon için 6 dizisi netleşmiş oldu. Kanal yönetimi daha önceki yıllarda da olduğu gibi bu sezonda da etkin fakat az sayıda proje ile dizi izleyicilerini Show TV ekranına çekmeye çaba harcayacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/aziz-ve-baba-dizilerinden-sonra-show-tv-yeni-sezon-oncesi-buyuk-karar-aldi/1332583