Uyruk Gazetesi'nin haberine göre oğlu Demir'in bu sene yuvaya başladığını ve yeni cins alımlılık tekniklerini öğrenmek için açılışa katıldığını söyleyen Azra Akın şöyle konuştu; "Oğlum Demir yuvaya yeni başladı; alışma dönemi var, ben de yanına oluyorum. Öğlen uykusu başlayınca ben de buraya geldim. O yüzden buraya varmak bana da iyi geldi. Burada en son teknoloji cihazlar var, onları denemedim ama hemen keşfetmeye geldim. Benim de güzellik rutinim başlıca yeterince uyku, refah, dinç gıda gibi. Gayet doğal arada bir maske yapıyorum."

"ESTETİĞİ KARŞI DEĞİLİM" 

Estetiğe aleyhinde olmadığını oysa herkesin son dönemde birbirine benzediğini gözlemlediğini anlatan Akın sözlerine şöyle devam etti; "Ben doğallığı seviyorum herkes de eşsiz. Bir insan mutlu oluyorsa yapsın. Abartılınca da insanın aklına soru işareti geliyor. Ben herkesi eşsiz seviyorum minik dokunuşları severim. Hiç aleyhinde değilim, herkes aynı olmasın lütfen. Çünkü kendimce zenginlik çeşitlilik değil mi? Bir özelliğin olduğunda o daha alımlı daha hoş geliyor. Ben inşa olarak herkeste bir alımlılık bulurum ayrı taraflarımız olsun isterim."

Akın "Siz zamanı gelince estetik düşür müsünüz?" sorusu üstüne ise, "Estetik sayılmayan bir takım küçük uygulamalar var, bir usta ve oyuncuyum. Benim için yüzümle tanımlamak fazla manâlı. Kırışıklarımı da seviyorum ve onları hakettiğimi düşünüyorum. Arada doğal dokunuşları olabilir, bir takım şeyleri durdurmak için. Kendimle kendimi severek yaşlanmak isterim" biçiminde konuştu.

Azra Akın keza sosyal medyanın kadınlardan daha sonra erkekler üzerinde de baskı oluşturduğunu ifade edip "Kadınlarda hep zorlama vardı. Sosyal medyadan önce de vardı kendimce. Erkeklerin de başka baskıları var. Gerçekte onlardan kurtulsak fazla daha kuytu olacağız" dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/azra-akin-estetikliler-birbirine-benzemesin-haberi-542262