Baba dizisinde karar netleşti, ikinci sezon yayın tarihi belli oldu!

Show TV’nin ilgiyle izlenen Ay Üretim imzalı dizisi ‘Baba’nın ikinci sezonu 20 Eylül Salı akşamı başlıyor. İlk sezonuyla ekranda büyük ses getiren ve sezon finaliyle akıllarda çoğu soru işareti bırakan dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

Dizinin ikinci sezonuna 7 yeni oyuncu katıldı. Levent Ülgen, Hazal Türesan, Ali İl, Buse Meral, Ezgi Dinçer, Volkan Kıran ve Elif Verit gibi etkin isimler hikayede büyük metamorfoz yaşatacak. Dizinin yeni sezonunda dahil olan isimlerin hikayenin seyrini nasıl etkileyecekleri ve hangi karakterlerle senaryoya dahil olacakları çoktan merak konusu oldu.

İzleyiciyle buluşan tanıtımlar “Saruhanlı Ailesi’ne neler olacak?” sorusunu beraberinde getirirken, kadroya dahil olan yeni isimler de ilgiyi artırdı. Seyirciyi ekran başına kilitleyecek sürprizlerle batmış yeni sezonda olacaklar için şimdiden nefesler tutuldu.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni sezonuyla Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/baba-dizisinde-karar-netlesti-ikinci-sezon-yayin-tarihi-belli-oldu/1336799