Bade İşçil bir dönem gerçekte yaşadığı hayatı, yeni dizisindeki tekrar yaşadı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Ünlü yazarlardan Duygu Asena’nın benzer isimli romanından uyarlanan Gerçekten Özgürsün isimli dizi Gain platformunda izleyicilerle buluştu. Deniz Çakır ile Bade İşçil’in başrolde bir araya geldiği dizi, daha fazla bayan konularını içerdiği için kadın izleyicilerin fazlasıyla dikkatini çekmişti.

Aslında Özgürsün doğrusu hayatın içinden bir dizi ve gerçekçi karakterler olduğu için de tüm izleyici gruplarının kendilerinden bir şeyler bulabileceği bir proje olarak öne çıkıyor. Bade İşçil de diziyi herkese tavsiye etti ve şu sözleriyle de uyarı çekti: “Yeniden hayatın içinden, fiilen var olan karakterler. Ütopik bir şeyden bahsetmiyor. Ben Berna gibi kadın da tanıyorum, Erkan gibi adam da biliyorum. Hepsi fiilen yaşayan karakterler ve Türkiye’de de varlar, eminim dünyada da varlar. Bir üçüncü göz olarak baksınlar, kendilerini bulacakları fazla şey olduğuna inanıyorum.”

Diziyi izleyenlerin aydınlanma yaşayacağını ve kendilerini sorgulayacaklarını açıklayan Bade İşçil, hayatın içinden bir proje olduğuna şive yaptı. Belgin karakterini canlandıran oyuncu, bu rolüyle aslında çoğu kişinin aydınlanmasını da sağlayabileceğini düşünüyor.

Bade İşçil bir dönem gerçekte yaşadığı hayatı, yeni dizisindeki tekrar yaşadı! 2

Bade İşçil, “Belgin küstürülmüş, kendinin farkına varmayı unutmuş. Etrafına bakmaktan, etrafındakileri iyi hissettirmekle çabalamaktan dolayı, kendisini unutmuş. Kendisinin ne hissettiğini düşünmüyor. Berna ona hatırlatıyor. Kendini adamış bir bayan olduğu için, kendine iyi miyim diye sorma, hatıra yaşama gibi lüksü olmayan bir kadın” diye konuştu.

Toplumun genelindeki kadınların Belgin gibi olduğuna vurgu yapan Bade İşçil, kendini adayan bir anne ve eş olma noktasının hikayeye kendisini çektiğini söyledi. Kendisinde de benzer yanlar gördüğünü anlatan Bade İşçil, şu sözlerle dikkatleri çekti:

“Bende de benzer yanları var Belgin’in bu huyları. Ben de kendimi çocuğum olduktan sonra çocuğuma adamış… Evliliğimdeyken de evliliğime benzer şekildeydi. Sıkışmış ve kendisini serbest hissetmesine inandığım bir karakter oldu. Dolayısı ile Belgin’in elinden yetişmek istedim.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bade-iscil-bir-donem-gercekte-yasadigi-hayati-yeni-dizisindeki-tekrar-yasadi/1327924