Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre muhabirlerle sohbet eden İşçil, Mösyö'nün hormonel olarak duyarlı bir dönemden geçtiğini anlattı.

Oyuncu, konuyla ilgili, "Gezintiye çıkardım köpeğimi. Dişilere aklıselim dönemi doğası gereği, hormonları gereği böyle. Kısırlaştırmakla, kısırlaştırmamak aralarında kaldık. Bu yaştan sonra olsun istemedim. Çiftleşti, baba oldu lakin sekiz yaşında artık. İstemiyorum doğasına karşı olmak. Yavrulayınca da sahiplendirmek, güvenilir insan bulmak güç. Hepsine görmek fazla şiddet" diye konuştu.

Bade İşçil, pandemi döneminde yeni proje kabul etmediğini ise, "Bu aralar evdeyim. Bir şeyler yapmıyorum. Hep onu gezdirmek için çıkıyorum. giderken bana da vesile oluyor, yürüyüş oluyor. Ben korkudan gerçekten dışarı çıkamıyorum. Bende her zamanki gibi bir haber yok. Benzer benim yani, değişen bir şey yok. Dükkanlar kapalı. Yeni başlayacak bir şeyin içine dahil olmadım" ifadeleriyle dile getirdi.

İşçil, geçtiğimiz haftalarda pandemi nedeniyle yaptığı, "Kendi yağımızda kavuruluyoruz" sözlerine ise açıklık getirdi.

Ünlü ad, "Allah'a şükür yani. Ne açıktayız, ne bir şeyiz fakat benim o kadar yüzlerce evim falan yok. Olana da Allah bolluk versin. Şu Anda bu durumun nereye değin devam edeceğini bilmiyorsak hesaplı faydalanmak gerek. Akla Yatkın olan küçülmeye gitmek. Demin önümüzü görmüyoruz. Zenginin de, bayağı insanın da..." şeklinde konuştu. 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/bade-iscil-parasi-olanlara-allah-bereket-versin-haberi-532513