Bade İşçil eski Eşi Malkoç Süalp'in kardeşi Tarkan Süalp'ten evinin adresini sosyal medyada paylaştığı gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Hakim karşısına çıkan Tarkan Süalp suçlamaların asılsız olduğunu ve iddiaları reddettiğini söyledi. İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi'nin gördüğü davada Tarkan Süalp duruşma salonunda bulunurken şikayetçi Bade İşçil yer almadı.

Savunmasında ''Olay tarihinde Bade Süalp benim kardeşim Malkoç Süalp ile evliydi. Boşanma aşamasında ve ayrı yaşıyorlardı. Basında benim ve ailem hakkında müşteki gerçek olmayan beyanlarda bulunup beni üzdü.'' diyen Tarkan Süalp suçlamaları reddetti.

Sosyal medyada evinin adresini paylaşan kendisi olmadığını söyleyen Tarkan Süalp, yaptığı diğer paylaşımlar için de açıklamalarda bulundu. ''Gerçeği söylersen geçmişinin parçası olur ama eğer yalan söylersen geleceğinin parçası olur" ifadesinin hakaret içermediğini de ekledi. Duruşma delillerin yetersizliğinden dolay duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. İstanbul Savcılığında hazırlanan iddianamede ''Kişisel verilerini hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak'' suçundan Tarkan Süalp'in 2 yıldan 6 yıla kadar hapsi isteniyor.