Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, il bazında bir haftalık koronavirüs olgu sayılarını açıkladı. Bakan Koca bu açıklamayı yaparken de Türkiye haritasını kullandı, oysa haritada bütün illerin ismi yazarken, Kahramanmaraş'ın ismi yer almadı.

'ESKİ SEVGİLİSİ Mİ VAR?'
 
Bu şart Kahramanmaraşlıların dikkatini çekti. Alper Zabun isimli kullanıcı, Bakan Koca'nın sosyal medyada paylaştığı haritanın altına, "Sayın Bakan niçin sadece Kahramanmaraş ilinin adı yazılmamış? Grafiği hazırlayan arkadaşın eski sevgilisi falan mı var bizim burada?" diye yazdı.
 
'KAHRAMANMARAŞ OLDUĞUNU HERKES BİLİR'
 
Alperen Zabun'un bu sorusuna Afiyet Bakanı Fahrettin Koca düşüncesiz kalmadı ve sosyal medya hesabından, "Alperen Bey, belki orada grafiği hazırlayan arkadaşın eski sevgilisi yok lakin Anadolu’nun hoş insanları var. Orayı görünce Kahramanmaraş olduğunu herkes bilir :)" şeklinde yanıt verdi.
 
Koca'nın esprili soruya espri ile verdiği cevabı binin üstünde retweet aldı. Alper Zabun da bu cevap üstüne Bakan Koca ve grafiği hazırlayan kişiyi Kahramanmaraş'a dondurma ve tatlı yemeye ağırlama etti.

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/bakan-koca-ile-kahramanmarasli-vatandas-arasinda-ilginc-diyalog-haberi-528707