Geçtiğimiz Mayıs ayında Cunda Adası'nın Ortunç Koyu'nda yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan Sinem Kobal yeni evini annesi Nuray Kobal'ın temsilciliğini yaptığı internet sitesinden aldığı eşyalarla süsledi.

Evliliğe imza attıktan sonra İstanbul Emirgan'da bulunan Boğaz'a nazır iki katlı evde yaşamaya başlayan Sinem Kobal yeni evinin eşyalarını annesi Nuray Kobal'ın e-ticaret sitesinden tamamladı.

Küçük ev eşyalarının yanı sıra mumluk, özel kokular ve bakım maskelerinin yer aldığı siteden alışveriş yapan Kobal böylelikle annesine destek oldu.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatile çıkan ünlü isimlerin tercihlerinin başında Bodrum ve Çeşme geliyor. Kenan ve Sinem çifti ise bu yaz tatil sezonunu Göcek'te açtı. Arkadaş grubuyla tekne kiralayan taze evli çift daha sonra Marmaris'e geçti.

Bu yaz ilk kez bikinili görüntülenen Sinem Kobal'ın arkadaşlarına yaptığı bu hareket ise çok konuşulmuştu. Sinem şarkı söyleyip, dans ederken eşi Kenan ise arkadaşlarıyla sohbet etmeyi tercih etti.