Balkan Ninnisi dizisi eğlenceli ve etkileyici hikayesi ile geliyor! Geri sayım başladı!

.com/Detay – Elveda Rumeli dizisini özleyenler, TRT1’de yayınlanacak olan Balkan Ninnisi dizisini heyecanla bekliyorlar. O dizinin başrollerinden birisi olan Erdal Özyağcılar, Balkan Ninnisi’nde de başrollerde yer alıyor. Makedonya’nın Üsküp ilinde çekilen dizi, ekranda naif ve imkansız bir aşkın dramatik yönünü ekrana getirecek.

Yaz sezonunda ekrandaki romantik komedi yapımlarının yanına Balkan Ninnisi, hoş bir alternatif olacak televizyon izleyenleri için. Dizinin yayın tarihi de kesin oldu. Bu hafta başlıyor! TRT1’in çoktan merak konusu olan Balkan Ninnisi dizisi, Salı akşamları yayınlanacak. İlk bölümü de 21 Haziran akşamı saat 20.00’de yayında olacak.

Çekimlerine Mayıs ayında başlaman diziden birincil tanıtımın gelmesiyle birlikte, iki öbür ailenin çocukları olarak birbirlerine büyük bir aşk besleyen ancak ailelerinin onay vermediği ilişkilerini çaktırmadan yaşayan aşıkların güç anları uyarı çekmişti.

Balkan Ninnisi dizisi eğlenceli ve etkileyici hikayesi ile geliyor! Geri sayım başladı! 1

Köprü üzerinde buluşan aşıkların, ailelerinin gelmesiyle birlikte yaşadıkları sıkıntılı anlar, kuvvet bir aşk yolculuğunun da sinyalini veriyordu. Çekimleri Üsküp’te başlayan dizi, tanıtımıyla da ilgi görmüştü. Her ne kadar imkansız bir aşkın dramatik yönleri tanıtımda yer alsa da sahiden aynı zamanda eğlenceli bir hikayeye de sahip Balkan Ninnisi dizisi.

Köfteci Süleyman ve eğlenceli ailesini izleyiciler fazla sevecek… Sanat dünyasının artist isimleri Erdal Özyağcılar ve Istek Türkad’ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin ve Erman Saban rol alıyor.

Balkan Ninnisi dizisi eğlenceli ve etkileyici hikayesi ile geliyor! Geri sayım başladı! 2

Farklı milletlere mensup iki gencin imkânsız aşkı…

“Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların öteki yanına Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, öbür milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı yerine geçmek için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitleri ekranlara yansıtacak “Balkan Ninnisi”nin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın üstleniyor.

Etkileyici devamlılık, mükemmel müzikler…

Senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç’un kaleme aldığı “Balkan Ninnisi”, yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini benzer potada buluşturuyor. Dizi, müzikleriyle de alaka odağı olacak. “Balkan Ninnisi”nin müziklerini Alper Atakan yapacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/balkan-ninnisi-dizisi-eglenceli-ve-etkileyici-hikayesi-ile-geliyor-geri-sayim-basladi/1327200