Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre İstanbul'da özel bir bankada vazifeli genç bayan, kendisinden bölen konutlu sevgilisine sıradışı bir ceza verdi. M.B. isimli konutlu adam, sevgili olduğu J.T.'nin "Eşini boşa, benimle evlen" baskılarına direnemeyip ayrılık kararı aldı.

Bunu sindiremeyen J.T., M.B.'nin eşine kocasının kredi kartı ekstresini gönderdi. M.B., konutluyken banka çalışanı J.T. ile birliktelik yaşamaya başladı. İlerleyen süreçte J.T., konutlu sevgilisinin boşanması ve kendisiyle evlenmesi için baskı yapmaya başladı. Sevgilisinin boşanma baskısına direnemeyen genç adam, J.T. tarafından ilişkisini eşine söylemekle tehdit edildi. Tehditlere daha fazla sabretmeyen M.B. yasak aşkı sonlandırma kararı aldı. Bu karar J.T.'nin güzeline gitmemiş, daha önceki sevgiliyi rahatsız etmek ismine adımlar atmasına neden olmuştu. Ayrılığı kabullenemeyen genç bayan, daha önceki sevgili M.B.'nin şahsi bilgilerine çalıştığı özel banka sayesinde erişti.

KREDİ BAŞVURUSU YAPTI

Bilgilere eriştikten sonra M.B.'nin eşine iletiler eşliğinde kredi kartı ekstresini gönderdi. Bir de bu yetmezmiş gibi M.B. ismine kredi müracaatında bulundu.

DAHA ÖNCEKİ SEVGİLİYİ ŞİKAYET ETTİ

Kredi kartıyla yapılan tüketmeler ve resimler eşinin eline geçen genç adam, ismine kredi müracaatı yapıldığını da bilince soluğu adliyede aldı.

Eşine gelen iletilerin, bilgilerinin ele geçirilmesini ve ismine yapılan kredi müracaatını ihbar eden M.B., şantajda bulunan J.T.'nin cezalandırılmasını istedi.

Hadiseyle alakalı savcılık soruşturma başlattı.

Kaynak: www.sacitaslan.com