Bankadaki kasayı alıp adaya kaçırdı… Bade İşçil ve Malkoç Süalp neyin peşinden koşuyor?

Bir dargın bir barışık evilik hayatı yaşayan, ve sürekli boşanma haberleri yapılan Bade İşçil ve Malkoç Süalp çifti, yine bir mal paylaşımı kavgasıyla gündeme haber oldu. 

Sürekli haklarında boşanma haberleri yapılan Bade İşçil ve Malkoç Süalp çifti, bir mal paylaşımı kavgasıyla gündeme haber oldular. Geçtiğimiz günlerde Etilerdeki ev yüzünden kavga eden çift, bu defa Malkoç Süalp’in annesine ait gerdanlık için birbirine girdi. İşçil, Etilerde bir banka kasasında bulunan gerdanlığı Büyükadadaki bankanın kasasına taşıttığı ortaya çıktı. Gerdanlığın gittiğini duyan Sülap adeta şoke oldu.

ANNE YADİGARI
Mücevherler arasında, Malkoç Süalp’in de annesine ait gerdanlık da bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda, annesinden yadigar olarak kalan gerdanlığın satılmaması için tedbir kararı çıkarttıran Malkoç Süalp, Etiler’deki kasanın boşaltıldığını öğrenince şoke olmuştu.
Bade İşçil, Malkoç Süalp’i terk edip yeniden Büyükada’daki ailesinin yanına taşındı.
Oyuncu Bade İşçil ile işadamı Malkoç Süalp’in ilişkisi tam bir yılan hikayesine döndü! Geçtiğimiz yıl birbirlerine karşılıklı boşanma davası açan ikili, geçtiğimiz haftalarda çocukları Azur için bir araya gelip yurt dışına tatile gitmişti. Çift, tatil dönüşü boşanmaktan vazgeçip açtıkları davaları geri çekmişti.

AİLESİNİN YANINA GİTTİ
Bir süre önce aynı evde yaşamaya başlayan Bade İşçil ve Malkoç Süalp, şimdi de Etiler’deki evin devri için birbirlerine girdiler.
Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur’u da alarak Büyükada’da yaşayan ailesinin yanına gitti. Taraflar boşanma davasını yenileyeceklerini duyurdular.