Barbaroslar dizisinden ayrılan Pelin Akil, şimdi yeni bir dizi heyecanı ile kıpır kıpır!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – TRT1 ekranında bu sezon iddialı bir çıkış yapan Barbaroslar dizisinde Pelin Akil’i Isabel karakterinde izledik. Oyuncu sezon finalinden önce projeye veda ederken, dizinin reytinglerinin de son aylarda büyük düşüş yaşaması dikkatlerden kaçmamıştı.

1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Pelin Akil, yaz döneminde bir süre dinlenecek fakat Temmuz ayından itibaren de yeni dizisi için sete çıkacak. Oktay Kaynarca’nın ayrıca yapımcısı olduğu hem de başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziyle ilgili konuşan oyuncu, heyecanını şu sözlerle ifade etti: “Hoş bir işe başlayacağız. Çok güzel bir senaryosu var. Şu Anda bir şey söyleyemiyorum lakin bayağı dikkatleri çekecek bir senaryosu var.”

Barbaroslar dizisinden ayrılan Pelin Akil, şimdi yeni bir dizi heyecanı ile kıpır kıpır! 1

Pelin Akil, sürprizi kaçmasın diye dizi hakkında ayrıntı vermekten kaçındı. Fakat oyuncuyu yeni projesinde çok öbür bir karakterde izleyeceksiniz. Bir doktor karakterinde izleyeceğimiz Pelin Akil, “İsmi Firuze. Neyi ne dek söyleyeceğimin sınırı olmadığı için bende bir başlarsam anlatırım” diyerek ayrıntı vermemeye çalıştı.

Anlaşmayı yeni yaptığını ve doktor karakteri için hazırlıklarına başladığını dile getiren oyuncu, rolüne hazırlık sürecini şöyle anlattı: “Gözlem yapmayı seviyorum. Arkadaşlarımla konuşmayı, data edinmeyi seviyorum. Daha yeni olduğu için her şey daha bir hazırlığım yok ama başlayacağım.”

Barbaroslar dizisine hazırlandığı süreçte kılıç ve aksiyon eğitimleri aldığını anlatan Pelin Akil, yeni dizideki rolü içinde bir takım araştırmalar yapması gerektiğini açıklama etti.

Çekimlerinin bir bölümünün Azerbaycan ve Orta Asya’daki Türk cumhuriyetlerinde yapılması beklenen dizinin senaryosu için uzun süredir çalışmalar devam ediyordu.

Oktay Kaynarca’nın oyuncu kadrosunu kanımca kendisinin belirlediği ve görüşmeleri yaptığı dizinin fazla iddialı bir iş olması bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/barbaroslar-dizisinden-ayrilan-pelin-akil-simdi-yeni-bir-dizi-heyecani-ile-kipir-kipir/1327923