Magazin basını Kiralık Aşk dizininin Ömer'i Barış Arduç'un çapkınlık haberiyle sarsıldı. Bir süredir oyuncu Gupse Özay'la birlikte olan Barış Arduç iddialara göre bir açılışta bir başka kadınla görüntülendi.

İddiaya göre, yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz günlerde Etiler’de katıldığı bir etkinlikte organizasyonun ev sahibesini yakın markaja aldı. Arduç'un gece boyu kur yaptığı kadın, erkek arkadaşı olduğunu söyleyerek oyuncuyu kibarca reddetti.

BARIŞ ARDUÇ İLE GUPSE ÖZAY AYRILIYOR MU?
Çevredekilerin de şahit olduğu olayda Arduç’un, “Benim de sevgilim var. Ayrılmama menajerim izin vermiyor” dediği iddia edildi.

Barış Arduç ve sevgilisi Gupse Özay bir süredir birlikte görüntülenmiyor. İkili, haklarında çıkan ayrılık haberlerini ise her defasında yalanlıyor.



İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı.
İlk olarak Küçük Hanımefendi (2011) , Dinle Sevgili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme (2012), Bugünün Saraylısı (2013-14) ve Racon: Ailem İçin (2015) adlı dizilerde oynayarak adını iyice duyurdu.
Kendisine şimdiki popülerliğini kazandıran Kiralık Aşk (2015) adlı diziyle şöhretini iyice pekiştirdi. Oynadığı televizyon dizilerinin dışında sinema filmlerinde de yer alan oyuncu, aynı zamanda aktif olarak destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettirmektedir.

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde emlakçılık yapan Gülay ve Erol Arduç çiftinin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Barış Arduç, baba tarafından Ordu Fatsalı, anne tarafından Artvin'lidir. Ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç ile beraber 3 kardeştir. 8 yaşında ailesiyle beraber yurtdışından Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilkokulu Sakarya ve Gölcük'te bitirdi. 17 Ağustos 1999'da Gölcük'te yaşanan deprem sebebiyle ailesi ile beraber Bolu'ya taşınmak zorunda kaldı.Ortaokulu ve Lise 1. sınıfı Bolu da okuduktan sonra, lise 2. sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı.
Liseden mezun olduktan sonra Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu 'na bağlı olarak Şile 'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama 'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı ve profesyonel oyunculuğa adım attı.

Oyunculuğunun yanısıra sosyal sorumluluk projelerine duyduğu hassasiyetle de tanınan Barış Arduç, bu sebeple birçok sosyal sorumluluk projesine destek vermektedir. 19 Eylül 2015 günü Kansersiz Yaşam Derneği 'nin düzenlediği "Sporcu Melekler Projesi" kapsamında İstanbul Haliç'te düzenlenen etkinlikte birçok ünlü isimle beraber kürek çekerek projeye destek verdi.
Barış Arduç, Aralık 2015'de Haçiko (Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma) Derneği yararına çıkartılan 2016 yılı takvimi için birçok ünlü isimle beraber objektif karşısına geçti. Ünlülerin minik dostlarıyla fotoğraflarının yer aldığı ve geliri sokak hayvanları yararına kullanılacak olan Haçiko takvimleri için Barış Arduç, derneğin bakımını üstlendiği köpek ile poz verirken "Hayvan sahibi olmakla evlat sahibi olmak eşdeğerdir. Evladınıza yapamayacağınız hiçbir şeyi onlara da yapmayın" diyerek projeye katkıda bulundu.D&R’da satışa sunulan bu takvimden elde edilen tüm gelir sokak hayvanlarının daha iyi standartlarda yaşaması ve tedavi, barınma, beslenme gibi masraflarında kullanılması için bağışlandı.
20 Aralık 2015 pazar günü “TEGV (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) 20.YILI” şerefine düzenlenen ve ünlü yıldızların seslendirdiği şarkılarla çocuklara destek olduğu bağış gecesinde, Barış Arduç da sahneye çıkarak "Nayino" adlı şarkıyı seslendirdi ve büyük beğeni topladı. Kanal D'nin katkılarıyla canlı yayınlanan ve yaklaşık 3 buçuk saat süren programda, TEGV vakfının şu ana kadar gerçekleştirdiği organizasyonlar içindeki en yüksek SMS rakamına ulaşıldı ve rekor kırıldı. İzleyenlerin SMS ile destek olduğu gecede rekor sayıda gelen 123.000 SMS desteği ve diğer bağışlar ile birlikte 80.000 çocuğun eğitimine katkıda bulunuldu.
Barış Arduç, bir başka proje kapsamında 29 Mart 2016 günü Kansersiz Yaşam Derneği ’nin organize ettiği ve İstanbul Raffles Oteli’nin balo salonun da gerçekleştirilen 3. Geleneksel "Alışveriş Yaşatır" şenliğine katıldı. Etkinlikte Barış Arduç gibi ünlü isimler kanser hastası çocuklarla bir araya gelerek oyunlar oynadı. Alışveriş şenliğinden elde edilen gelirlerin tümü, kanser hastası çocukların tedavi süreçlerinin ve hayat kalitelerinin artırılmasını sağlayan, Kansersiz Yaşam Derneği "Sosyal Değişim Projeleri" ne aktarıldı. Aynı etkinlik kapsamında Barış Arduç tarafından tasarlanan "Huzur Yastığı" da Şişli Etfal Hastanesi'n de kanserli çocuklar için yenilenmesi planlanan onkoloji bölümüne katkıda bulunulması amacıyla satışa sunuldu.