"Şimdiki Zaman" programı Halk TV'de başladığı yayın hayatına KRT TV'de başarıyla devam ederken geçtiğimiz haftaki yayına Barışma Yarkadaş'ın haddini aşan çirkin tavrı gölge düşürdü.

 

Gürkan Hacır'ın büyük başarıyla sürdürdüğü "Şimdiki Vakit" programında Uzlaştırma Yarkadaş'ın benzer yayında kader birliği yaptığı Elfin Tataroğlu'na laf hakkı vermemesi ve durmadan sözünü kesmesi izleyicilerin de dikkatinden kaçmamış olacak ki bir izleyici Gürkan Hacır'a bunu mesaj olarak gönderdi.

Gürkan Hacır bunu yayında okuyunca; izleyicinin haklı eleştirisine katlanma edemeyen Barış Yarkadaş, Elfin Tataroğlu'na yüklenerek agresif tavırlar sergiledi.

Yarkadaş'ın mesleğinde son derece başarılı olan; benzersiz bilgisi, zarafetiyle hayran eden bir hanımefendiye Gürkan Hacır moderatörlüğündeki nitelikli bir yayında bunu yapması son derece ayıp karşılandı.

Elfin Tataroğlu bu çirkin tavrın ardından programdaki görevinden ayrıldı.

SacitAslan.com olarak Uzlaştırma Yarkadaş'a Elfin Tataroğlu gibi bir hanımefendiye atarlı giderli bu tavrı sergileyeceğine geçen günkü Süleyman Soylu-Habertürk özel yayına katılan bir diğer program arkadaşı İsmail Saymaz'a gürültüsüz tavrının nedenini sormasının daha yerinde olacağını andırmak isteriz.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/baris-yarkadastan-elfin-tatarogluna-cirkin-tavir-haberi-533162