Başak Gümülcinelioğlu her sabah kalktığında bakın ne için şükrediyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – En son Hak dizisinde Neva karakteri ile izleyenleri fazlasıyla etkileyen Başak Gümülcinelioğlu, son dönemin en hızlı kariyer çıkışı yaşamış bayan oyuncularından birisi oldu. 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2018 yılından bu yana da dizilerde yer alıyor.

8. Gün isimli dizi projesi ile başladığı sektörde, Bayan dizisiyle büyük uyarı çekti. 2019 yılında Erkenci Kuş dizisinde Deniz karakteri ile davetli olarak yer alan Başak Gümülcinelioğlu, en büyük çıkışını ise Sen Çal Kapımı isimli dizideki Pırıl karakteri ile yaptı. Bu karakterin fazla sevilmesinin yanı sıra ünlü oyuncu, aşkını da dizinin setinde buldu.

Aynı projede birlikte yer aldığı Çağrı Çıtanak ile sette tanışan ve arkadaşlığını bir süre daha sonra aşka dönüştüren Başak Gümülcinelioğlu, huzuru da Çıtanak’ta buldu.

Başak Gümülcinelioğlu her sabah kalktığında bakın ne için şükrediyor! 42

Katıldığı youtube sohbet programında sevgilisinin kendisi için öneminden bahseden oyuncu, şöyle konuştu: “Aşkım ben seni çok seviyorum. Her sabah sesli olarak şükrediyorum. Yaşam beni yıllardan beri yanlış kişiler, hatalı yerlerle, yanlış şeylerle sınamış, sebebi Çağrı’yı bulmakmış diyorum.”

Evi dağıtan kişinin Başak Gümülcinelioğlu olduğu programda Çağrı Çıtanak’ın sözleri ile anlaşıldı. Başarılı oyuncu her gün sete gitmek için İstanbul trafiğinde çok yoğun saatler geçirdiğini açıklama ederken, “Köpekler gibi çalışıyorum, kraliçeler gibi yaşamak benim hakkım” ifadesini kullandı.

Çağrı Çıtanak’ın bu sözler üzerine söylediği şu açıklama de dikkat çekiyordu: “Arabayı kim kullanıyor, ben de geliyorum seninle.”

İlişkilerinde evin organizasyonunun Çağrı Çıtanak’ta olduğunu fakat öteki her şeyin organizasyonunu kendisinin yaptığını anlatan Başak Gümülcinelioğlu, “Sen de beni öv” diye konuşunca sevgilisi şu sözleri söyledi:

“Sen dünyanın en hoş kadınısın. Seni tepeden tırnağa, saçının telinden ayağının tırnağına değin seviyorum.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/basak-gumulcinelioglu-her-sabah-kalktiginda-bakin-ne-icin-sukrediyor/1331923