Başak Gümülcinelioğlu için Sen Çal Kapımı dizisinin yeri bambaşka!

TelevizyonGazetesi.com/ Ayrıntı – Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinin Neva’sı olarak gündemde şu sıralar Başak Gümülcinelioğlu. Hukuk temalı dizide Etken rolüyle ekranlara gelen oyuncunun, birinci sezonda yer aldığı dizideki rolünün bittiği gündeme gelmişti. Yargı’nın 2. sezonunda yer almayacak Gümülcinelioğlu ama ardından hoş bir seda bırakıyor. Başarılı oyunculuğu ile dizinin unutulmaz karakterlerinden birisi olacak…

Gümülcinelioğlu’nun en fazla parladığı dizisi ise bir önceki projesi Sen Çal Kapımı oldu. Genç oyuncu, bu dizide Pırıl karakterine yaşam veriyordu. Daha önce rol aldığı dizilerin yanı sıra Sen Çal Kapımı dizisi, keza daha büyük kitleler göre tanınmasını sağladı ayrıca de oyuncunun meslek hayatında özel bir kasıt taşıyor.

1991 İstanbul doğumlu olan oyuncu, 2018 yılında başladığı kariyerine başladı. Hemen Şimdi 4 yıldır dizilerde rol bölge Gümülcinelioğlu, yine fazla sevilen bir diğer romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’ta oynadığı Deniz karakteri ile büyük dikkat çekmişti.

Ardından Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadığı ve şu sıralar Latin Amerika ülkelerinde dillerden düşmeyen, sosyal medyada hala gündem yaratıcı Sen Çal Kapımı dizisinde, Anıl İlter’in hayat verdiği Engin’in büyük aşkı Pırıl olarak ekranda yer aldı.

Başak Gümülcinelioğlu için Sen Çal Kapımı dizisinin yeri bambaşka! 1

Ardından Adalet dizisi ile izleyenleri şaşırtıcı bir rolle bu sezon ekranlara gelmeye başladı. Başak Gümülcinelioğlu, oyunculuğu ile dram dizisinde de başarılı bir meslek çıkardı. Sen Çal Kapımı ile yurtdışında da tanıma imkanı bulan Gümülcinelioğlu, Yargı’dan ayrılıyor lakin defalarca hatırlanacak!

Geçtiğimiz günlerde bir Youtube kanalında kendisiyle ilgili merak edilenleri anlatan Başak Gümülcinelioğlu hakkında google’daki aramalarda yaşadığı bazı sıkıntıları da aktardı. Gerçekten 22 Ekim 1991 İstanbul doğumlu olan oyuncu, Almanya doğumlu göründüğünü söyledi. “Birisi Almanya yazmış. Yıllarca bana Almanya’da doğmuşsunuz denildi. Ben İstanbul, Fatih’te doğdum arkadaşlar” diyerek bu yanlış anlaşılmayı da düzeltti oyuncu.

Başak Gümülcinelioğlu için Sen Çal Kapımı dizisinin yeri bambaşka! 2

Göçmen kızı olduğunu da gösteren oyuncu, en çok merak edilen konulardan birisi olan saçlarıyla ilgili duruma da değini. Hakiki bir kızıl saçlı olduğunu, fakat biraz rengini açtırdığını, daha parlak olması için de cila attırdığını saklamadı Gümülcinelioğlu.

Gözlerinde görme problemi olduğundan da bahseden oyuncu, “Benim gözlerim yüzde 60 görüyor. O yüzden ben sizi yolda görmem, tanımam lütfen çokbilmiş diye düşünmeyin. Çünkü normalde tanısam görsem, saatlerce konuşabilirim. Ben belli oysa sizi görmemişimdir” diye konuştu.

Bu arada Sen Çal Kapımı dizisi, oyuncunun kariyerinde olduğu değin özel hayatında da farklı bir yerde duruyor! Zira Gümülcinelioğlu, bu dizide tanıştığı Çağrı Çıtanak ile beraber bir süredir. Oyuncu, sevgilisi ile yaşadığı bir sahneyi de samimi bir dille şöyle aktardı: “Fazla dostça arkadaş olduk, ben 52 bölüm oynadım. Çağrı 39 bölüm oynadı. Birebir sahnesi olmayan iki kişiyiz. Bir bakış sahnemiz varmış, onu sevenlerimiz almışlar klip yapmışlar. Çünkü tek sahnemiz. Fazla arkadaş canlısı hayat arkadaşı olduk.”

Başak Gümülcinelioğlu için Sen Çal Kapımı dizisinin yeri bambaşka! 3

Bu açık sözlülük daha sonra ilerleyerek aşka dönüşmüş. Şimdilerde Çıtanak ile beraberlikleri devamlı Gümülcinelioğlu, şu cana yakın itirafı yapmaktan da çekinmiyor: “Beni sevişine aşık oldum. Bi güzel seviyor beni, maşallah. Konut daima düzenlidir, o huyunu çok severim. Çağrı fazla uyumlu ve titizdir.”

Google’da kendisiyle ilgili yanlışlara devamlı oyuncu, boyunun 1.64 olduğunu, normalde 49 kilo olsa da bir rahatsızlığı nedeniyle 8 kilo aldığını ve 54 kiloya çıktığını, iki aydır diyet yaptığını anlattı. Cet adının da Yunanistan’ın Gümülcine’den geldiğini, burada fazla artı Türk yaşadığını, aile kökeninin de Gümülcine olduğunu belirtti oyuncu…

Oyuncunun sıcak, enerjik, dürüst röportajını aşağıdan izleyebilirsiniz…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/basak-gumulcinelioglu-icin-sen-cal-kapimi-dizisinin-yeri-bambaska/1331477