"Ve Panayır Köyden Gider" isimli filmin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Cem Davran, Açelya Devrim Yılhan, İlyas Salman ve Meral Çetinkaya oynadı. 

Filmin galası AVM Kanyon'un Cinemaximum salonunda düzenlendi. Galaya Engin Altan Düzyatan ve İlyas Salman haricinde filmin tam kadrosu katıldı. 

Filmin yönetmeni Mete Sözer gazetecilere yapım hakkında, "Türk sineması için sıra dışı bir film oldu, gerisi seyircilerin takdirine kaldı. İnşallah beğenirler" diye konuştu.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN NEDEN KATILMADI?
Ayrıca Mete Sözer, Engin Altan Düzyatan konusuna da değindi. Sözer, "Herkesin işi gücü var, seyahatleri var. Bizde aramızda görmek isterdik, ama Engin'in önceden ayarlanmış bir seyahati vardı. Biliyorsunuz bu film yaklaşık 1.5 sene önce çekilmiş, dolayısıyla gala zamanını tutturmak zor oldu. Onlara da saygı duyuyorum" diyerek konuya açıklık getirdi.

TÜRK SİNEMASINA YENİ BİR PENCERE AÇACAK
Başrollerden olan ünlü oyuncu Cem Davran ise film hakkında, "Mete Türk Sineması'nda yeni bir pencere açtı. Aslında biz sadece oynayan ve onun hayalini yaşatanlar olduk. Bende tüm ekip gibi heyecanlıyım" dedi.

Ve Panayır Köyden Gider 1. Fragman



Ve Panayır Köyden Gider 2. Fragman