"Yaprak Dökümü" dizisinin iki başrolü Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır hakkında açıklamalarda bulunan Bedia Ener, şunları söyledi:

"Araları hiçbir zaman iyi olmadı. Zaten Fahriye daha içe kapalı daha gürültüsüz sakin bir yapısı olan arkadaşımızdı. O herkes ile hep fazla ölçülüydü. Hepimizle konuşur selamlaşır lakin bir zaman sonradan hep kendi dünyasında olurdu.

Gökçe böylece yok. Gökçe ortalıktadır, şarkı söyler bir şey yapar taklit yapar, çok canlıdır. O öbür bir kız. Fahriye daha ağırbaşlı yapılı bir kızdı. Daha ketumdur."

Bedia Ener, "Fahriye sizi düğününe, nikahına çağırdı mı? Gösteri etti mi?" sorusuna "Yok, sizler sağolun, bu programlar sağolsun. Magazinden öğrendik, öyle şeyleri biz duymuyoruz. Lakin fazla kalabalık olamıyor nikahlar, düğünler artık belirli bir sayıda yakınları akrabalar çağırılıyordur, olabilir. Böyle bir ziyafet almadım. Diğer arkadaşlarımın da aldığını zannetmiyorum." yanıtını verdi.

Neslihan Atagül'den de davetiye gelmediğini söyleyen meşhur oyuncu, "Neslihancım'dan gelebilirdi ama gelmedi. Unutmuştur diye düşünüyorum. Çünkü pek bir kız. Kadir'le bir 9 birim bir arada çalıştık, ben orada konuktum. Oraya telefon etmişti. Telefonu aldım Kadir'den konuştum. Sözde bıraktığım yerdeydi Neslihan... 'Bedia ablacım' diye bağırdı. Yani o çağırırdı. İnsanız bir sürü şeyimiz oluyor, unutulabilir." dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/bedia-ener-yaprak-dokumunun-bilinmeyen-gerceklerini-anlatti-haberi-542699