KAVGANIN ORTASINDA KALDILAR

Gecenin perde peşinde yaşananlara Sabahleyin Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu ulaştı. Ceyhun Fersoy, eşi Begüm Öner ile birlikte arkadaşlarının doğum günü kutlaması için Beyoğlu'ndaki bir misafir etme mekanına gitti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ast masada oturan müşteriler ile işletmeci arasında ağız dalaşı çıktı. Arbede aralarında kalmak istemeyen Fersoy ve eşi, kolluk kuvvetlerine ihbarda bulunup, mekanı terk etmek istedi. Ancak ikilinin mekandan çıkmasına izin verilmedi.

Zor Kullanarak tutulduğunu ileri süren oyuncu, "Hepinizden davacı olacağım, restorandan şikayetçi olacağım" dedi. Bunun üstüne Osman G. "Sen kimin mekanını şikayet ediyorsun?" diyerek Fersoy'a yumruk attı. Osman G.'nin Begüm Öner'e de tekme attığı ve sinkaflı küfürlerle tehdit savurduğu bahis edildi.

'HAMİLEYİM, DURUN ARTIK'

Defalarca yumruk ve tekme yiyen meşhur oyuncu, eşine siper oldu. Begüm Öner, kurtulmak için saldırganlara "Hamileyim lütfen durun bundan böyle" dedi. Mekandan hızlıca ayrılan çift, hastaneye artan bir şekilde darp raporu aldı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/begum-oner-hamileyim-dedim-dinlemediler-haberi-542465