Behzat Ç’nin geri dönüşünü müjdeleyen görüntüler, eski günleri hatırattı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Behzat Ç efsanesi geri dönüyor. Erdal Beşikçioğlu’nun hayranları projenin heyecanını yaşarken, yayınlanan ilk fragman eski günleri hatırlatması bakımından da önemliydi.

Behzat Ç dizisi ilk yayınlandığı dönemde koskocoman alaka çekti lakin dizideki bazı söylemlerin rahatsızlık yaratması sonucunda ömrünün uzatılmaması hayret verici olmamıştı. Oysa diziye ve Behzat Ç karakterine yönelik olarak duygular o kadar yoğundu oysa, bu fırsatı değerlendiren Blu TV, 2019 yılında geri dönüşe imza attı. Ancak Behzat Ç’nin bitmiş dönüşü süreklilik sorunları sebebiyle bütün da beklenildiği gibi olmadı. Erdal Beşikçioğlu’nun da bu senaryo sorunlarını öne çıkartarak sürdürmek istememesi herkesi üzmüştü. Ama hemen yeni bir dönem başlıyor.

Aradan yeniden yıllar geçti ve Erdal Beşikçioğlu kendisine gelen senaryoyu beğenince bitmiş Behzat Ç olarak izleyicilerin karşısına çıkmayı kabul etti. Ressam oyuncu kendisini ikna eden şeyin senaryonun gücü olduğunu söyleyerek de aslında Behzat Ç karakteri ile bir derdinin olmadığını söyledi.

Blu TV tarafından yapılan duyuruda yakında dizinin izleyicilerle buluşacağı bilgisi paylaşıldı. Yayınlanan birincil fragman ise dizinin birincil dönemini unutamayanlar için bir muhabere gibiydi. Çünkü eski Behzat Ç geri dönecek algısı yaratıldı.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi’ adlı yeni orijinal içerikte sanatkâr oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç karakteriyle bir kere daha kamera karşısına geçecek.

İlk duyurusunun yapılmasıyla sosyal medyanın bir numaralı gündemi haline gelen ‘Behzat Ç’nin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

Yapımcılığını Ortaks Üretim’ın üstlendiği ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi’ yakında BluTV’de.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/behzat-cnin-geri-donusunu-mujdeleyen-goruntuler-eski-gunleri-hatiratti/1327878