Ben Bu Cihana Sığmazam gümbür gümbür geliyor! Kusursuz Kiracı, Baba ve Üç Kız Kardeş için tehlike büyük!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Salı rekabetinde dizi hayranları hangi yapımı izleyeceklerini seçme konusunda oldukça zorlanacak gibi gözüküyor. Bilhassa de 20 Eylül Salı akşamı hem Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi atv ekranında başlayacak hem de Baba dizisi Show TV ekranına geri dönecek.

Geçtiğimiz hafta Üç Kız Kardeş dizisi iyi bir açılış yaparak ikinci sezonda yine hayranlarını etkilemişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş’in ilk sezondaki büyük başarısının yanı sıra, Baba dizisi ise geçen sezon tam da bekleneni karşılamamış fakat gerçi etkili bir izleyici kitlesini kendisine bağlamayı başarmıştı.

Fox TV, bu sezon başında Kusursuz Kiracı dizisini erken yayınlayarak fayda sağlamak istese de dizinin reytingleri ortalamanın üzerine çıkamadı. Hem TRT1 ekranlarında da çoğu izleyicinin neşeli seyrettiği Balkan Ninnisi dizisi de yeniden salı rekabetine renk katmaya devam ediyor.

Birbirinden bambaşka 5 dizinin 20 Eylül Salı akşamı ekrana geleceğini ve Ben Bu Cihana Sığmazam isimli aksiyon dizisinin de büyük heyecanla beklendiğini hatırlatalım. Oktay Kaynarca’nın keza yapımcısı olduğu ayrıca de başrolünde yer aldığı diziden beklentiler koskocoman. Özellikle de Oktay Kaynarca’nın 6 sezon süren Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra tekrar ekrana dönecek olması hayranlarını heyecanlandırıyor.

Baba dizisi ise 7 yeni oyuncunun katılımı ve değiştirilen hikayesi ile ekranda yine farkını sergileyecek gibi gözüküyor. Tolga Sarıtaş hayranlarının ikinci sezondan daha umutlu olduğunu belirtebiliriz. Show TV ekranlarında Haluk Bilginer’in yanı sıra Levent Ülgen gibi ressam bir oyuncuyu daha izleyecek edinmek da Baba dizisi için önemli bir pozitif olarak görülüyor.

Sonuç olarak, salı akşamları rekabette fazla önemli gelişmeler yaşanacak. Birbirinden gösterişli dizilerin yarışında kim öne çıkacak, kim geri düşecek? Bu sorunun yanıtı merak edilirken, dizi hayranları ise birbirinden kaliteli ve bambaşka yapımları izleyecek olduğu için şanslı.

Özellikle Hatasız Kiracı dizisinin reyting durumu azıcık sıkıntılı gözüküyor. Üç Kız Kardeş, kendi izleyicilerini korumayı başaracaktır. Baba dizisinin yenilenen ikinci sezonu yeni bir coşku yarattı. Balkan Ninnisi dizisinin zaten kendi kitlesi var.

En büyük bilinmezlik ise Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ekranda nasıl performans göstereceği konusu. Birçok birey dizinin çok iyi bir başlangıç yapacağını tahmin ediyor. Şayet Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicisi Oktay Kaynarca’ya vefa sergiler ise bu dizi sezonun en fazla izlenen yapımlarından birisi olmaya namzet gözüküyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ben-bu-cihana-sigmazam-gumbur-gumbur-geliyor-kusursuz-kiraci-baba-ve-uc-kiz-kardes-icin-tehlike-buyuk/1336798