Habertürk'ten Iftihar Aydın'ın haberine göre Bendeniz, Hande Yener'in geçtiğimiz günlerde, "Solistler vokalistlere vokal yapıyor." sözleriyle ilgili konuştu.

Meşhur ad, "Hande'ye katılmıyorum. Vokalsiz sanatçı mı olur? Olması lüzum o. Tüm dünyada vokal var. Yapanlar olabilir fakat cümbür cemaat için geçerli yok nasıl olursa olsun." dedi.

Bendeniz, son dönemlerde gündem olan ünlülerin sahne kostümleri ile ilgili olarak ise, "Gösteri maksatlı büyük sahnelerde natürel giysi fazla kayda değer. Öteki yerlerde sanatçıların seçici davranması gerekli ama bundan önce daha kayda değer şeyler var. Ses, ışık, orkestra gibi şeyler. Kıyafetten önce sanatçının performansı gelir. Benim tarzım belli zaten. Belirlenmiş bir çizgide gidiyorum. Fazla pozitif detayda kaybolmaya lüzum değil gerçekten. Kıyafetten daha önemli şeyler var bence." ifadelerini kullandı.

Pop müziğin geldiği noktayı, "Pop müzik dünya standartlarında kalıcı bir müziktir ama dünyada zaten müzik düşmüş vaziyette." diye yorumlayan şarkıcı, boynundaki noktalar hakkında da açıklamalarda bulundu.

Bendeniz, "Alerjik bir durum. Sinirsel diyelim. Ara Sıra çıkıyor işte..." şeklinde konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/bendeniz-kiyafetten-daha-onemli-seyler-var-haberi-542420