Bensu Soral’ın yeni bir dizide yer alması bir şarta bağlı!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Genç oyunculardan Bensu Soral, geçen yıl kocası Hakan Baş ile tedirgin bir işlem yaşayan lakin evliliğini kurtarmayı başarmıştı. Bir davete birlikte katılan çift kameralar göre görüntülendi.

Ablası Hande Soral’ın bebek sahibi olması ile birlikte teyze olmanın mutluluğunu yaşayan Bensu Soral, “Inanılmaz bir duyguymuş” diye konuştu. Gelecek hafta bir dergi çekimine katılacak olan Bensu Soral, en son geçen sene yaz aylarında Sırça Tavanlar isimli dizide rol almıştı.

Uzun vakit setlere ara verdikten sonradan her tarafta dizilere Sırça Tavanlar ile dönüş yapan oyuncu, performansı noktasında da eleştirilmişti. Dizi sadece 8 birim sürdü fakat 4 takvim aradan sonradan Bensu Soral’ın tekrar dizi setlerinde görünmesi hayranlarını hoşnut etti.

Bensu Soral'ın yeni bir dizide yer alması bir şarta bağlı! 5

Şu anda yeni bir proje düşünmediğini anlatan Bensu Soral, “Şimdilik bir proje düşünmüyorum. Fazla içime sinen bir şey gelirse içinde bulunmak isterim. Azıcık tatil gerçekleştirmek istiyorum” diye konuştu.

Bensu Soral bu ifadesi ile birlikte mükemmel bir hikayede çok iyi bir rol olursa fakat dizilere dönebileceğini belirtmiş oldu.

Evlenmesinin ardındaki oyunculuğu ikinci plana attığı şeklindeki değerlendirmeyi kabul etmeyen Bensu Soral, “Fiilen çok pozitif projede bulunuyorum lakin tümü birazcık daha sonra çıkacak olan şeyler. Ben oynuyorum hepsini sonra beraber izleyeceğiz” diye konuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bensu-soralin-yeni-bir-dizide-yer-almasi-bir-sarta-bagli/1327927