Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün Tuzak dizisinden gelen haber heyecanı katladı!

TelevizyonGazetesi.com/Ayrıntısıyla Uğraşma – Sezonun en iddialı yapımlarından birisi olmaya namzet Tuzak dizisi. tv8’in bu sezon 3 dizisinden birisi olarak yakın kadrosu da tamamlanmıştı. Dizinin hazırlıkları uzun zamandır devam ediyordu. Yaz ortasında teferruat yavaşça ortaya çıkarken dizi, başrol erkek oyuncu Akın Akınözü ile anılmaya başlanmıştı.

Hercai ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Akın Akınözü, gerisinde Kaderimin Oyunu dizisiyle geçtiğimiz sezon ekrana gelmişti. Dizinin final yapmasından sonradan Akınözü’nün hayranları, oyuncuyu yeni bir dizide görecek olmanın heyecanını yaşamaya başladı Kapan ile.

En büyük merak konusu ise Akın Akınözü’nün partnerinin kim olacağıydı. Uzun vakit bu sorunun yanıtı beklendi. Bensu Soral ile ilgili söylentiler sonra doğruluk kazandı. Soral, kendi instagram sayfasından dizinin afişinin paylaşarak teklifi kabul ettiğini de duyurmuş oldu.

Bensu Soral ve Akın Akınözü'nün Tuzak dizisinden gelen haber heyecanı katladı! 1

Kapan dizisi, bilhassa birincil etapta oyuncuları ile büyük uyarı çeken bir üretim olma özelliği taşıyor. Başrollerdeki iki popüler ve başarılı ismin yanı sıra, kadroda yer alan isimlerin birbirinden tecrübeli ve başarılı isimler olması, dizinin iddiasını da büyütmekte.

Güzel haber ise yakın zamanda geldi. Dizinin çekimleri kısa bir zaman önce başladı. Bu da çağrıda bulunmak oluyor fakat kısa bir zaman içinde dizi yayında olacak! Acun Medya ve Fabrika Üretim’ın iki taraflı olarak hazırladığı Kapan dizisinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek üstleniyor. Senaryoyu yazan isim ise böylece fazla başarılı ve ses getiren işe imza atmış olan Eylem Canpolat. Sağlam bir hikayenin geldiği ile ilgili kulis bilgilerini de paylaşalım.

Bensu Soral ve Akın Akınözü'nün Tuzak dizisinden gelen haber heyecanı katladı! 2

Dizinin kadrosunda artist oyuncu Talat Bulut da yer alıyor. Ayrıca her projesi ile konuşturan isimlerden birisi olan Rıza Kocaoğlu da Kapan’ın kadrosunda. Keza tekrar hepsi uyarı çeken isimler aralarında İlayda Çevik, Yağız Can Konyalı, Övünç Durmaz, Dikte Benderlioğlu, Naz Göktan, Eylül Su Sapan, İbrahim Şahin ve Gamze Süner Atay da dizide rol bölge oyuncular arasında…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/bensu-soral-ve-akin-akinozunun-tuzak-dizisinden-gelen-haber-heyecani-katladi/1335426