Söylentilere göre baba almak isteyen 38 yaşındaki Hakan Baş, bu isteğini uzun süredir eşiyle paylaştı. Fakat kariyerine öncelik veren 30 yaşındaki güzel oyuncu, "Benim için hemen şimdi erken, Daha yapmak istediğim işler var. Derhal anne olursam kariyerim arka planda kalır." cevabını verdi.

EVLERİ AYIRDILAR MI?

Bu krizi atlatamayan çiftin evlerini ayırdığı ileri sürüldü. Ardından Bensu Soral'ın uzun süredir eşiyle alt yandan görüntülenmemesi ve ünlü oyuncunun arkadaşlarıyla tatile çıkması ayrılık dedikodularını daha da alevlendirdi.

EMİRGAN'DA EĞLENDİLER

Hakan Baş'ın ayrıca önceki akşam Emirgan'daki bir mekanda sosyal ağ fenomeni Mina Ceran ile görülmesi ayrılık söylentilerini bir kere daha gündeme getirdi.

"EVLİLİĞİMİZ ALINGAN BİR SÜREÇTE"

Çıkan iddiaların arkasından ünlü çiftten karşılıklı tanımlama geldi. Soral ve Baş, "Dün gece bir takım mecralarda bulunan haberlerin içeriği reel dışıdır. Haberde adı geçen birey her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve defalarca birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden farkında olduğumuz çoğu iki taraflı arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/bensu-soral-ve-hakan-bas-evliligimiz-hassas-bir-surecte-haberi-538211