Sabahtan Gazetesinden Dilek Yaman Demir’in haberine kadar Fatoş Yelliler, meşhur türkücü Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile yasaklanmış aşk yaşadığını itiraf etmişti. Fatoş Yelliler, sosyal ağ hesabından bir yorumlama yapmıştı. Yelliler şu ifadeleri kullandı:

“Özel hayatıma ilişkin basında meydana çıkan haberler neticesinde, bu açıklamayı gerçekleştirmek lüzumu doğmuştur. Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan (Göz) Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla, kendisi benim Türkiye’de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekte idi. Bu doğrultuda kendisi hakkında yapılan çirkin ifadelerin hileli olduğunu, keza kendisinin ayrıca de ailesinin Türkiye’de saygıdeğer kişilerden olduğunu açıkça belirtmek isterim.

“Nitekim silahlı saldırıya maruz kaldıktan sonradan kendisinden takviye istemem neticesinde; Gökhan Bey, merhametli ve vicdan sahibi bir kişiden beklenebileceği gibi, bu süreçte destekte bulunmuştur. Yaşanılanlar sebebiyle derin üzüntü içinde olduğumu, bu olaylarla daha fazla anılmak istemediğimi ve bu açıklamanın konu hakkında yaptığım son izah etme olduğunu belirtirim.”

Berdan Mardini’nin boşandığı eşi Fatoş Yelliler evinin yakınında aracının içinde motosikletli kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırganların 5 el defalarca alev etmiş ve kurşunlardan biri Yelliler’in bacağına isabet etmişti.

Fatoş Yelliler, silahlı saldırı sonrası azmettirici olduğu iddiası ile eski eşi Berdan Mardini’den şikayetçi olmuş ve meşhur türkücüye 2 ay uzaklaştırma cezası verilmişti.

Gökhan Göz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sevgilisi Fatoş Yelliler’in evli ırk ile mesajlaşmalarını da ifşa etmişti. Göz, laf konusu mesajlarda Yelliler’in kendisini aldattığını ileri sürmüştü.

2 çocuğunun annesi Fatoş Yelliler’den tek celsede boşanan Berdan Mardini, eşi göre kandırıldığını anlatmıştı. Eşinin yıllardan beri kendisini aldattığını boşandıktan sonra öğrendiğini anlatan Mardini, “Ben işe gidince peruk takarak sahte isimle diğer insanlarla buluşmuş” demişti.

Berdan Mardini, şöyle konuşmuştu:”Bunları anlatacak yüzüm olmadığı için söylemedim ama her şeyi belgesi var. Dava dosyası da sıcacık değil. Siz zaten bu dosyaya ulaşabiliyorsunuz. Ben bu değin detaylar atamak istemiyorum. Ben kıro ve kültürüne bağlı biri olarak görünüyorum ama böylece değilim.

“Bu işin içinde kurnazlık ve üçkağıtçılık var”

Fikirlerimiz ve namus anlayışımız değişebilir. Benim için bunları göze bölge çocuğunu gözden çıkaran bir insan benim için bitmiştir. Bu işin içinde uyanıklık ve üçkağıtçılık var. Çocuklarım ve ailemle fazla mutluyum. Ben hiçbir şeyi araştırmadım bu belgelerin hepsi Instagram üzerinden geldi.

“İlaç kullanıp intihar etmeye çalışmış onun görüntüleri var”

Evlilik cüzdanını falan evde çalışan bir kadın buldu. Fatoş boşandıktan sonra evdeki yardımcıyı arayarak bu izdivaç cüzdanının falan içinde olduğu poşeti yıkım etmesini söylemiş fakat bayan da getirip bana verdi. İlaç kullanıp intihar etmeye çalışmış onun görüntüleri var. Çocukları iki otele bırakmış bunun da kamera kayıtları var.

“Yasaklı madde kullandığının da ispatı var”

Adli Tıp’ta kadının yasaklı madde kullandığının da ispatı var. Çocukları görüp göremeyeceğine duruşma karar verecek. Çocukları otel odasına bırakıp altında eğleniyormuş gecede emrindeki odaya geçiyormuş. Ertesi gün diğer otelde bırakıyor diğer gün komşuya bırakıp gidiyor. Bana da komşudan fotoğraf atıp sonradan başka bir yere geçiyor.”

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/berdan-mardininin-eski-esi-fatos-yellilerin-skandal-goruntuleri-mahkemede.html