2015 Miss Turkey 4. Güzeli Berfu ve Eser Yenenler çifti, programda tanışma hikayelerini anlattı.

Berfu Yenenler, "Eser'e Instagram'dan, DM'den (Özel mesaj) yürüdüm. Yakışıklı ve komik adam diye birincil adımı attım. İlk mesajım 'Hey!' idi. O da bana 'Ney?' diye yanıt verdi. Sonra Eser de baktı, güzel kız, mühendis, Miss Turkey falan... Daha Sonra biz birbirimizi görmeden 9 ay mesajlaştık." dedi.

Eser Yenenler ise, "Ben de keza Türkiye güzeli, keza de mühendis olunca inanmadım, fake (sahte) gibi geldi sahiden ilk öncelikle. 9 ayda hayatımın fazla depresif bir dönemindeydim. Hiç tanımadığım biri sırdaş oldu bana. o kadar dürüst bir zamandı ancak... 9 ay uzaktan hayatımı yönetti aslında... Sonradan 'Bir arayayım' dedim. Konuştuğumuz da 'Annem ile arabayla kaza yaptım' dedi. Fazla tatsız bir hitabe oldu. Hoşlanmadık konuşmadan, sonra bitmiş mesaja döndük. 2 ay daha mesajlaştık, gerisinde ben stand-up'ıma ağırlama ettim." ifadelerini kullandı.

Meşhur komedyen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Beni ilk kez bir sahnede görsün' dedim. Ben oyunu başka masaya oynadım. Etraf karanlıktı, tipini de bilmiyordum. O masadaki kızdan hesap da almadılar. Daha Sonra kulise davet ettim. Hiç oynadığım birey değildi. Sonra kuliste sarılınca, güya yıllardır tanışıyormuşuz, birlikteymişiz gibi hissettik sonradan da hiç ayrılmadık."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/berfu-yenenler-esere-dmden-yurudum-haberi-539077