Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç ikilisi evliliklerinde 12 yılı geride bıraktı.

Mutlu bir evlilik süren Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, üçüncü çocuklarını kucaklarına aldı.

"DEĞİŞTİM, DÖNÜŞTÜM"

ZAMAN ZAMAN yayınladığı karelere düştüğü notlarla da adından söz ettiren oyuncu, son lohusalığında yaşadığı değişimden bahsetti. Evde çekilen kareleri takipçileriyle paylaşan oyuncu, gönderisine şu notu düştü:

"Bu lohusalığımda hayattan kopmayacağım diye söz vermiştim kendime. Güzel iki yıldır evim ve çevresinden dışarı bir adım atmıyorum fakat bana yetiyor. Mutluyum. Boşboğaz eşyalardan ve insanlardan kurtuldum kafam dar. Eşyalardan kastım çoğu bundan böyle yalnızca kolumun girebildiği pantolonlarım mesela. Çılgın gibi çalıştığım, yorulduğum ve hiçbir vakit kendimi tatmin edici hissetmediğim zamanlar giydiklerimle birlikte bana kendimi böyle hissettiren, var olanı da sömüren cümbür cemaat sıfır beden kıyafetlerle sonsuzluğa uğurlandı. Bir gün özlerim ve giyerim diye de saklamadım ne insanları ne kotları. Değiştim, dönüştüm. Mutluyum ve +15 kg ile eskisinden fazla daha hafifim. Bu tezatlık hiç olmadığı değin mutlu ediyor beni. Aralık ayı benim için daima böyle oluyor işte. Sorguladığım, hesaplaştığım, vedalaştığım, mutluluğa kollarımı açtığım yılın son günleri. Yeni bir sene, yeni bir hayat..."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/berguzar-korel-gereksiz-insanlardan-kurtuldum-haberi-542612