2012'de Best Model birincisi olduktan sonradan oyunculuğa adım atan Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu hakkındaki aşk söylentileri dürüst çıkmıştı. Çift, geçtiğimiz günlerde sosyal ağ hesabından yaptıkları paylaşımla birlikteliklerini ilan etmişti.

TEKTAŞINI TAKMIŞTI

Yaz sezonunu Çeşme'de geçiren çiftten Atan, sevgilisine evlenme teklifi etmiş, 'Evet' yanıtını veren Selin Yağcıoğlu da tektaşını parmağına takmıştı.

"AYRILDIK"

Fakat çiftten ayrılık haberi gelmişti. Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, sosyal ağ hesaplarından yaptıkları tanımlama ile aşklarını noktaladıklarını duyurmuştu.

"SEN DÜNYANIN EN ENERJIK KADINLARINDAN BİRİSİN"

Ayrılığın arkasında Yağcıoğlu, Instagram'dan kızının doğum gününü kutladı. Atan ise Su ile birlikte poz veren Selin Yağcıoğlu'nun gönderisine düşüncesiz kalmadı.

Yağcıoğlu'na seslenen meşhur oyuncu, "Selin sen dünyanın en dinç kadınlarından birisin. Su çok şanslı, senin gibi bir anneye sahip olduğu için. Senin için her şey bir yandan, Su bir yandan. Bunu en iyi ben biliyorum." yorumunda bulundu.

BARIŞTILAR MI?

Yağcıoğlu ise Atan'a, "Çok duygulandım, teşekkürler." biçiminde cevap verdi. Çiftin bu diyalogu "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirirken, demin konuyla ilgili açıklama yapmayan ikilinin sosyal medyada birbirlerini takip etmediği görüldü.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/berk-atan-ile-selin-yagcioglu-baristi-mi-haberi-538124