Berk Oktay’ı İtalya’da şaşkına çeviren hayran çılgınlığı!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Yasaklanmış Elma dizisinde iki sezon boyunca Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay, Haziran ayında ekibe veda etmişti. Oyuncu, yeni sezonda ise atv’de pazartesi akşamları yayınlanan Bir Minik Gün Işığı isimli diziyle bitmiş izleyicilerinin karşısına çıkmakla kalmadı, Yasaklanmış Elma dizisine de karşı taraf oldu.

Berk Oktay için pazartesi rekabetinde eski dizisi Yasaklanmış Elma ile reyting yarışı gerçekleştirmek acayip bir koşul olacak. Oyuncu, hikayesi ve müzikleriyle izleyenleri çok etkileyen Bir Minik Gün Işığı isimli yeni dizide Fırat karakteri ile öbür bir portre çiziyor. Seray Kaya ile başrolü paylaşan oyuncu, dizinin birincil sahneleri için İtalya seyahatinden de fazla hoşnut kaldı.

Berk Oktay'ı İtalya'da şaşkına çeviren hayran çılgınlığı! 1

Dizi için İtalya’ya dışarı giden ve Bologna ile Venedik’te çekimler yapan Bir Minik Gün Işığı ekibine, bu ülkedeki dizi hayranlarından yoğun bir alaka yaşandı. Berk Oktay da bu ilginin kendisi için alışkın olmayan ve hoş bir şart olduğunu ifade etti. İtalyan izleyicilerin kendilerini tanıdığını ve çekimler sırasında alaka gösterdiğini anlatan Berk Oktay, şunları söyledi:

“Türkiye’de gelen misafirlerimizin bizi tanıyıp, alaka göstermesi, resim çekilmesi bazen alışılmışlık gösteriyor fakat, diğer memlekete gittiğinizde birileri ilgi gösterince farklı oluyor. Mesela, Meksikalı bir aile vardı. İtalya’ya gelmişler, Venedik’te karşılaştık. ‘Sizi izliyoruz’ dediler. İnsanın gururu okşanıyor, çok güzeldi, çok hoştu.”

Seray Kaya, İtalya’da hayranların kendilerini tanımasından hoşnut olduğunu belirterek, “Bizi tanımış olmaları. Bizim dizilerimizi izliyor olmaları hoş bir şey” ifadesini kullandı.

İzleyicilere açgözlü ve bambaşka bir hikaye sunma hedefindeki dizinin bambaşka bir konsepti bulunuyor. İlerleyen dönemde dizide neler olacağını anlatan Berk Oktay, “Bayağı bir aşk hikayesi değil bu. İçinde gizem barındırıyor. İnsanların birbirinden sakladığı sırları var. Bunlar zamanla ortaya çıkacak. Sırlar çıktıkça öykü açılacak” diyerek gelecek bölümlerle ilgili de izleyenlere us verdi.