Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un düğününde yıldızlar geçidi yaşandı!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı –Oyuncu Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy 2020’de aşk yaşamaya başlamış, çift geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanmıştı.

İlişkilerini magazin basınından uzakta yaşayan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy geçtiğimiz günlerde, Zekeriyaköy’deki evlerinin bahçesinde düğün masasına oturmuştu. Meşhur çift ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı sade bir tören seçim etmişti.

Ünlü çiftin geçtiğimiz hafta sonu Polonezköy’de gerçekleşen düğünlerine de pek fazla ünlü isim katıldı. Yıldız Çağrı Atiksoy’un Kuruluş Osman dizisindeki partneri meşhur oyuncu Burak Özçivit de çifti özel günlerinde yalnız bırakmadı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğününde yıldızlar geçidi yaşandı!.. 1

Düğünden fotoğraflar sosyal medyada da paylaşıldı. Burak Özçivit düğüne yalnız katılırken Birce Akalay, Hazal Kaya, Elçin Sangu İsmail Ege Yanılmaz, Ebru Cündübeyoğlu, Aytaç Muhakkak ve Cemre Baysel’in de aralarında bulunduğu o kadar fazla ünlü oyuncu, Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çiftini yalnız bırakmadı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğününde yıldızlar geçidi yaşandı!.. 2

Berk Oktay, sosyal medyada düğün fotoğraflarını “Özüm. Benim güzel gelinim” notuyla beğeniye sundu. Oktay paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Bu mükemmel günde, yanımızda olan bütün dostlarımıza, organizasyonda ve hazırlık aşamamızda emeği geçen herkese, ailelerimize ve bana tüm güzel duyguları yaşatan Öz’üm, güzel eşime ölümsüz teşekkür ederim…”

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un düğününde yıldızlar geçidi yaşandı!.. 3

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/berk-oktay-ve-yildiz-cagri-atiksoyun-dugununde-yildizlar-gecidi-yasandi/1335990