Berker Güven, instagram çağrısı yaptı ama telefonunda instagram yok!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Üç Kız Kardeş isimli dizide Somer şahsiyet ile başrolde yer alan Berker Güven, sosyal medyada instagram’da paylaşımları ile uyarı çekiyor. Oyuncunun, (berkerguvenn) şeklinde aldığı hesabında 1 milyona yakın takipçisi bulunuyor.

Youtube’da katıldığı programda Berk Ergüven isimli bir gencin 2011 yılında (berkerguven) isimli hesabı aldığını anlatan oyuncu, “Berk Ergüven diye bir çocuk almış ve kullanmıyor. Berk Ergüven, kardeşim instagram hesabımı geri istiyorum” diyerek çağrıda bulundu.

Instagram’da hayranlarından gelen mesajları okuması istenen oyuncu, “Okurum ama önce instagram’ı telefonuma yüklemem gerekiyor” diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Uygulamayı sildiğini dile getiren oyuncu, bu vesile ile sosyal medya ile fazla da pozitif ilgilenmediğini göstermiş oldu. Talu Talks isimli kanalda yayınlanan videoda yönetmen Cem Talu, Berker Güven ile bir önceki gün instagram’dan paylaşım yaptıklarını hatırlattı.

Oyuncu da bu paylaşımdan sonra instagram uygulamasını sildiğini açıkladı. Berker Güven, “Kullanmıyorum çünkü. Kullanmayı sevmiyorum. Telefonda instagram yüklüyken, telefonda hiçbir işin olmamasına rağmen, basıyorsun ve orada yarım saat sörfing yapıyorsun. çok büyük bir zaman kaybı” diye konuştu.

Cem Talu’nun isteği üzerine instagram ve twitter’ı telefonuna yükleyen Berker Güven, Tiktok uygulamasını da yüklemesi istenince, “Abi saçmalama ne Tiktok’u. böylece genç değilim. Tiktok’u ne yapacağım” diye tepki gösterdi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/berker-guven-instagram-cagrisi-yapti-ama-telefonunda-instagram-yok/1331830