Geçen günlerde yayınlana bir videoda Beşiktaş ‘ta bir arabanın üstünde utanmadan cinsel ilişkiye giren çiftin kimlikleri ortaya çıktı. sosyal ağ platformlarında ise yayınlana videodaki kişilerden birinin meşhur oyuncu Zeynep Sarıözkan, erkeğin de Ahmet K. olduğu iddiaları gündeme taşındı. Peki meşhur oyuncu Zeynep Sarıözkan kimdir? Zeynep Sarıözkan hangi projelerde yer aldı? gibi soruların cevapları da merak edilmeye başlandı. İşte hoş oyuncu Zeynep Sarıözkan hakkında merak edilenler..

 

Oyuncu Zeynep Sarıözkan kimdir?
Oyuncu olduğu bilinen Zeynep Sarıözkan ‘ın Sadri Alışkın Yüksekokul ‘de eğitim aldığı öğrenildi. neredeyse da 5 senedir tanıdık bir oyunculuk ajansında belirtilen olan bu kişinin oyunculuk mesleğine giriş yapmadan önce de bir takım eğitim kurumlarında çalıştığı bilgisine ulaşıldı ve bu koşul öğrenenleri daha da şaşkına çevirdi.

Aslen Fen Bilimleri Öğretmenliğinden mezun olan Sarıözkan ‘ın öyle fazla dershanede de çalıştığı bilgisi paylaşıldı. Hakkında soruşturma başlatılan ve utanmadan hayasız bir takım davranışlarda yer alan bayan ile erkek arkadaşı ile ilgili teferruat da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/besiktasta-cinsel-iliski-skandaliyla-gundeme-gelen-zeynep-sariozkan-kimdir-oyuncu-zeynep-sariozkan-hangi-dizilerde-oynadi-instagram-hesabi-ne.html