Sözcü Gazetesi'nin haberine tarafından Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve eşi Melinda Gates’in evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını açıkladı. Bill Gates’in sosyal ağ hesabından yapılan açıklamada “İlişkimiz üzerinde fazla düşündükten ve çok çalıştıktan sonradan, evliliğimizi bitirmeye karar verdik” denildi.

“BÜYÜYEBİLECEĞİMİZE ARTIK İNANMIYORUZ”

Bill Gates ve Melinda Gates’in açıklamasının devamı şu şekilde:

"Son 27 yılda, üç harika çocuk yetiştirdik ve tüm insanların sağlıklı ve üretken bir hayat sürmesini temin etmek için tüm dünyada çalışan bir vakıf kurduk.

Bu misyona olan inancımızı paylaşmaya devam ediyoruz ve vakıfta birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz, ancak hayatımızın bu sonraki aşamasında bir çift olarak birlikte büyüyebileceğimize bundan böyle inanmıyoruz."

VAKIF ÇALIŞMALARININ DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

Geçen sene, Microsoft’un idare kurulundan istifa eden Gates’in, Melinda Gates ile birlikte 2000 yılında kurdukları kar amacı gütmeyen Bill ve Melinda Gates Vakfı’nda vakıf eşbaşkanı olarak çalışmalarına devam edeceği bekleniyor.

3 ÇOCUKLARI VAR

Gates çifti, Microsoft’ta tanışmalarının arkasından 1994’te yılında evlenmişti. Çiftin Jennifer, Phoebe ve Rory Gates adında 3 çocukları var.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/bill-gates-ve-melinda-gates-bosanma-karari-aldi-haberi-532166